Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am petrecut alaturi de fam Dumitrescu un superb weekend in acest loc linistit , fara galagie si poluare ; ne-am campat pe terenul unui prieten si am degustat din linistea si frumusetea acestui loc , va atasez ceva poze
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Prietenii din partea locului sunt oamenii simpli si binevoitori de acolo, care ne-au primit pe terenul lor cu bratele deschise ( nu multa lume ajunge la ei in zona si de aceea sunt f. primitori). Conditii ( curent, apa, etc ) nu exista, deci o campare in "zona neamenajata" . Nu am avut nevoie de utilitati ptr o iesire de 2 zile .
exista o singura problema acolo , terenurile sint toate proprietatea cuiva chiar daca nu e ingradit , asa ca e bine de intrebat inainte de campare, accesul se face pe un drum foarte ingust iar de intors trebuie sa intoarca cel fara rulota , nu? :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759