topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Inca o data felicitari pt captura!
Daca imi permiteti, un sfat prietenesc: nu tineti lanseta ca o coasa la taiat iarba, cu varful in spatele pescarului! Pozitia cea mai buna este pe oblica-verticala in timpul recuperarii, in cazul unui peste mare sprijiniti cotorul de picior sau abdomen. In aceasta pozitie obositi pestele din blank-ul lansetei, drill-ul este mult mai spectaculos si palpitant. In acelasi timp puteti sa schimbati si directia in care se duce pestele din miscarea facuta din varfului lansetei.
Fir intins in continuare!
Nae nu stiu de cat timp pescuiesti, dar ......... in drill nu se sta ca in picioare la meci iar cu lanseta trebuie sa pescuiesti, nu e un accesoriu de moda s-o tii " la smecherie". Si montura aia cu cel putin 2 carlige pe ea, ai sa zici ca sunt carcotas dar a fost norocul incepatorului, daca nu era agatat ciortanul acolo si se agata carligul de ceva, nu mai aveai ce poza.
Tura asta te iertam, cand prinzi un somn adevarat tura viitoare sa nu se mai intample, ok ? :D
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Gabi multumesc frumos a iesit super , colegii mei va multumesc si va recomand sa nu va para rau ca nu tin lanseta ca la carte ca montura are 2 ace ca nu mai stiu eu ce . Cit despre noroc iar nu ati observat ca eu noroc nu am decit in dragoste? Si mai lasati invidia ca nu va doare capu. Acum va astept cu urmatoarea captura care sa ma depaseasca. Sa va mai spun ceva pe cei sub 20 de kg nici macar nu ii mai pozez ca ma plictisesc.Mai am o filmare in care somnul e tinut minute bune in minciog doar cu capul si putin din corp ca nu avea loc si l-a tinut Madalina asa pina a venit fiul meu Edi de acasa , a fost senzatie mare , problema este ca nu mai scap de durerea asta de la mina dreapta . Despre matura ce sa va spun am bagat cintarul pe matura ca sa il ridice 2 persoane ca unul nu avea nici cea mai mica sansa. Montura este cu un singur ac unde a fost prinsa carasa nu pun monturi cu 2 ace , monturile mele sunt facute numai pe lidcore asa ca ma pot lupta cu monstri fara probleme.
Nu sunt profesionist ,dar te invit la Snagov(asta...daca o sa inghete balta.... ) Undita ca undita, dar NU o sa uit gratarul , vinul fiert si....patinele !
Am cateva iesiri de genu' acesta....Super !!
PS: N-am prins nimic !!! :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Da ,Gabi . Ai meserie ,fratioare ,dar avem noi un baiat pe ACCCR ,pe numele de Stefan
Marcu . Sa-i vezi poza de la avatar . Nu stiu daca l-a prins el sau la cumparat de la ......delfinariu :P ,dar este sanatos " pestache " !!!
Care meserie ? Eu sunt pescar amator. "Meseriasi" sunt cei care merg la concursuri.
E vorba de « Paco »? Daca tot veni vorba, cine il impiedica (daca e de la ACCR) sa posteze captura? Eu accept si poze din studentie. Daca e captura lui de la avatar, e mult sub crapii lui Dan (Dan=danutlupu)
No comment ,Gabi. Eu il-am vazut in poza si mi s-a parut foooarte mareee . Oricum eu vorbesc ca un amator . Pestele prins de mine era mare caaaaat .....o palma ( chiar exagerez )!!! :oops:
Gabi Peterca scrie:Ionut nu dispera, mai incearca
Pana ingheata apa de mai dezmortesti cu de astea':
N-am disperat niciodata la pescuit ! N-am prins ...asta e' ! :D
Felicitari pentru capturi !!!
Este superba ultima poza postata de tine !...o "salvez " si o pun intr-un loc....bine !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)