Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mie nu au vrut sa-mi scada la RAR cateva kg, desi aveam datele trecute in cartea tehnica a rulotei si le-am dus si extrase de pe site-ul oficial. Nu va vad bine cu detararea. Mi-au explicat clar: nu-mi scad nici un kg, ei trec ce au in baza de date!
Cred ca cea mai buna varianta ar fi BE, va cumparati ce dori si nu va mai doare capul! Nu cred ca e foarte dificil, avand in vedere ca aveti B-ul.
In Ungaria nu aveti nici cea mai mica sansa, aia cer E-ul daca rulota trece de 750kg :mrgreen:
Gabi Peterca scrie:
In Ungaria nu aveti nici cea mai mica sansa, aia cer E-ul daca rulota trece de 750kg :mrgreen:
Sa inteleg ca nu se poate trece cu rulota prin Ungaria daca nu ai categ."E"?Daca te incadrezi in mod normal la categ "B" ansamblu <3500Kg?Ei nu au legislatia din UE?
Detararea rulotei se poate face la RAR, in baza unei cereri scrise si a unei noi placute de identificare eliberata de producatorul rulotei, cu noua MMA, daca exista aceasta posibilitate (unele rulote sunt fabricate cu aceeasi MP si cu MMA diferite, in functie de optiunea producatorului). Nu este nevoie de nici o "atentie", aceasta procedura este legala si orice reprezentanta RAR este obligata sa o efectueze la cererea solicitantilor.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }7 UNREAD_POSTde adrian.apreotesei » 02 Noi 2011, 21:40
Se poate sustine examenul in alt oras decat cel de resedinta?
Adica eu sunt din bacau si cea mai proipiata si convenabila scoala pentru mine este in Galati, pot da acolo examenul?
Gabi Peterca scrie:
Sa inteleg ca nu se poate trece cu rulota prin Ungaria daca nu ai categ."E"?Daca te incadrezi in mod normal la categ "B" ansamblu <3500Kg?Ei nu au legislatia din UE?
Romania e in privinta asta corelata cu legislatia rutiera europeana.Daca ansamblul nu depaseste 3500 kg nu e nevoie decat de cat B.Din pacate Mai sunt Garcea care exploateaza din prostie fie din dorinta de spaga la fel cum interpreteaza si colegul fara rulota (gresit) articolele de lege.
Daca vi se intampla asa ceva (si sunteti in regula), cereti "agentului" sa scrie procesul verbal, dar spuneti-i ca la Observatii veti scrie ca "agentul nu cunoaste legislatia"...si va renunta SIGUR !
oare cand se termina pe forumul aceasta vorbitul pe langa,tergiversarea,ducerea in eroare...???
propun sa fie sactionat cel care raspandeste afirmatii neadevararate,cu doua sensuri...(nu vorbesc de glume).
necontrolate...etc.
cand ajungi in rahat,degeaba spui cai ai citit pe forum...
de ce sa ducem in eroare niste colegi,cu buna sau cu rea intentie,ca tot acela e.