impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Aceasta a fost prima mea rulota an 1978 un INternational Trailer cumparata pe 600 euro din OLANDA prin 2005, fara taxe vamale... am folosit-o 5 ani , iar acesta este un minifilm facut inainte de a o vinde la o iesire in camping Holiday Navodari , vara trecuta. adica 2010
Acum am facut legatura de unde va cunosc. Ati parcat intr-o noapte, sau oricum seara destul de tarziu, la 1m de rulota mea in camping Holiday. Ati stat un weeckend daca nu ma insel.
Pe vremea aceea nu stiati despre... sau nu doreati sa activati pe forum. Am si ofotografie dar am sa o trimit pe privat daca va intereseaza.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
puteti sa o puneti si aici,daca aveti poza va rog , cred ca sunteti domnul pe care-l invidiam ca are MOVER ;) iar eu stateam langa dvs cu vechitura.... fara WC macar....
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ERa mai in varsta decat mine rulota asta , dar avea 2 paturi duble transformabile in canapea TIP "U" si era mai bine izolata decat cele din ziua de azi , modelele mai noi... Multumesc pt poza RADU.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com