Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca se solicita deja obtiuni, încerc sa postez câteva poze pentru locatia Isaccea: Tabara de baza si locuri de pescuit [/img] Si vedere panoramica a Dunarii de la intrarea din Isaccea. ?Zn plan îndepartat, peste Dunare, o localitate din scumpa noastra Basarabie, ... apartinând acum Ucrainei lor.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
astrist-ule, esti vegetarian? :shock: De fapt stiu ca ardelenii nu bat cu pestele, dar promit sa te învat sa manânci bors de peste si alte alea pescaresti, ca si eu am învatat de la un ardelen cum se bea palinca, pe un pat de pita cu slana!8) Stai linistit, o sa fie de toate pentru toti! Sa ne vedem cu bine si ma bucur pentru vot! :D :D :D
Membru asociat
tel. 0745501522
OK! Avand in vedere propunerea lui Costel,adica "Propun o exprimare concreta si nu prin chestionar.In acest fel, pe grupuri, se va merge in locatii diferite. Important este sa stim unii de altii si, eventual, sa facem rezervari. ",eu cred ca noi cei care vrem sa mergem la mare sa incepem sa ne organizam.Vali Mocanu si Florin Dumitrescu ii cunosc personal pe propietarii Camping S-ului si vor face o negociere de grup.Totodata ne vor informa si despre situatia actuala a campingului,cat si ce conditii ne ofera de 1 mai.Trebuie sa stabilim de comun acord cand plecam inspre litoral si cand ne intoarcem,astfel incat sa fim cat mai multi atat la sosire cat si la plecare.Eu propun plecarea spre litoral vineri 27 aprilie.Majoritatea fiind din Bucuresti,trebuie stabilita ora de intalnire cu ei,locul si traseul de urmat astfel incat sa fim pe litoral in jurul orelor 14-15.Sa ne facem cumparaturile impreuna din Metro Constanta,etc,etc. Incerc sa fac o lista cu cei care au ales litoralul: 1.Fam Dumitrescu 2.Fam Mocanu 3.Fam Ionescu (condorulgalben) 4.Fam Gheorghe (bebe944) 5.Fam Parpaneata 6.Fam Corega (nu e forumist dar va fi membru cotizant) Nu mai stiu cine a votat "mare" deci asteptam confirmari! Va multumesc!
Intrebari pt Eugen: 1. La Isaccea cam cat de mare este locul de campare, tinand cont ca pt 1 rulota tre cam 80-100 mp, cam cate rulote ar incapea? 2. Cum stam cu grupul sanitar, dus apa calda, toaleta??? 3. Primim curent si cam cat de lung tre sa fie prelungitorul? Daca vin 15 rulote tin sigurantele? 3. Daca ploua mai iesim de acolo? 4. Daca am inteles bine este vorba despre o pensiune agroturistica... In perioada aceea mai au si alte rezervari ca daca vin inca 10 masini de manelisti am pus-o... Fiind pensiune putem beneficia contra cost si de masa? 5. Putem sa inchiriem undite si barci??:D :D Multumesc.
Cupeule, mi-a trebuit ceva timp sa discut cu proprietarii pentru unele precizari si iata raspunsurile: 1. Este loc de campare pentru 15 rulote fara probleme. 2. Cabana expusa are doua bai, în mod normal pentru cele 15 locuri de cazare, dar am aranjat ca daca venim noi (cca. 10 rulote), este la dispozitia noastra fara a primi alti turisti. Baile arata asa:
3. Am spus, curentul este inclus în pret si sunt trei surse de curent diferite la locul de campare. Nu sare siguranta! 4. (Vezi c-ai gresit la numaratoare, trei la primarie ... trei la ...:shock: ) Si pâna la locul de campare, aflat la cca. 250 m de soseaua E87, si pâna la locurile de pescuit sunt drumuri pietruite (macadam, dar bun). Fara probleme. 5. Deci, nu mai au alte rezervari daca venim noi. Manelisti putem avea vecini de undita :evil:, dar mie întotdeauna mi-au tiuit urechile de ... liniste când am fost acolo la pescuit. Eventual schimbi locul de pescuit, sau ... dai doua CD-uri VIVALDI pe un guta si i-ai luat maul :idea:. Gazdele ne asigura pestele pentru fiecare zi la pret de cherhana, nu ne lasa ... în baza noastra pe ce prindem. Gatitul este în sarcina mea. Citeste-mi profilul :!: . 6. Barcile din imaginea expusa anterior intra în pret, unditele le aducem noi, daca n-ai, i-ati 1-2...10 bete, si restul am eu ce trebuie, ca tu sa nu somezi .
Am citit si mesajul lui Parpa, referitor la optiuni. ?Zi dau dreptate. Eu unul, ca începator, vin oriunde hotaraste majoritatea, pentru ca tin sa ne cunoastem, dar am îndoieli ca pot sa ma plimb pe nisip 3-4 zile ... cu speranta sa vad sirena :twisted: :twisted: :twisted: Vin cu propunerea ca pâna pe data de 15.IV.2007 inclusiv, sa hotarâm care si unde apuca, sa nu-i încurcam pe cei ce ne vor primi. ?Zn rest, sa ne vedem sanatosi!
Membru asociat
tel. 0745501522
Multumesc Eugen, suna bine ce sa zic, as veni in delta mai ales ca n-am fost niciodata. Oricum tre sa ma consult cu nevasta-mea. II voi arata pozele si ne hotaram pana pe 15 cum spuneai. Mai e un aspect daca ne adunam doar 3 rulote (RV, tu si cu mine) e cam naspa si mai bine mergem unde e mai animata treaba... In concluzie: Cine mai vrea la Isaccea? Obs. Nu stiu daca s-a inteles clar, de 1 Mai NU va fi adunare generala asa cum se propusese la un moment dat, pt ca nu ies hartiile asociatiei pana atunci asa ca ne putem duce linistiti care incotro, urmand ca dupa ce ies hartiile sa facem AG unde ar fi bine sa fim cat mai multi...
Mircea,se va sta aproape o saptamana la mare.Adica de vineri pana marti seara sau miercuri la pranz!!! Tu crezi ca se vor mai aduna multi peste doua saptamani? Ma indoiesc. Fiind multe zile si fiind destul de lung drumul pentru destui dintre noi raman la parerea ca nu vor mai veni multi la adunarea generala.Acte ar trebui sa existe in copie.Conteaza daca sunt oficializate sau nu? Asociatia este a unor oameni plimbareti,cu drag de natura si frumos,oameni liberi,destinsi. E non profit,deci fara afaceri,cu singurul obiectiv principal,zic eu,reunirea rulotistilor din Romania! Cam ce ar fi de discutat cred ca putem discuta si fara hartii oficiale. Restul sunt de pus pe hartie ptr ca trebuie sa fie acolo. In principiu doua intalniri anuale se pot face fara probleme. De 1 Mai si de 1 Decembrie! Lumea cam atunci are liber.Era bine ptr ca vad ca se voteaza marea in principal. Promit sa va prind peste la mare! Si eu si ceilalti pescari. Mentionez...pescari!!! :D :D :D Sau bem bere si jucam fotbal cu fetele....nu stiu! :D :D :D
adunarea generala priveste doar pe membri fondatori,ei trebuie sa fie prezenti ,noi tot delta alegem,daca mai e valabil,daca cu bazinul cu apa calda (delta dar fara peste pentru mancat)
Era adunarea perfecta pentru membri noi Peti.Pricepi? Hai sa incheiem subiectul ca e aiurea. Pentru cei ce vor sa mearga la mare,am dat e-mail celor de la CampingS. I-am rugat sa ne transmita preturi de grup,ceva poze cu toalete,dusuri,etc. Le-am dat si link-ul catre pagina noastra.Cum primesc raspuns,il postez aici.Am pus perioada 27 aprilie-2 mai desi eu cred ca o sa plec pe 3 mai.Adica de vineri la pranz pana marti sau miercuri la pranz. Cei care mergeti la mare,e bine aleasa perioada?