Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
DRAGI PRIETENI Intr'adevar intalnirea a fost una de succes , acum 1 h am ajuns acasa . Au participat 4 echipaje + inca aprox 20 pers in vizita.
Ca observatie pt cei care-n viitor doresc sa campeze in zona , am fost "avizati" de 2 ehipaje de politie , ca-n zona se cam sparg masini, NOi n-am avut probleme desi am mai lasat pe afara in cursul noptii mese scaune , din comoditate si chiar si alte obiecte ....
mai multe detalii........Probabil maine sa am postez la Imagini si impresii ,,,,,,,ceva foto.
Multumesc tuturor celor care au raspuns la initiativa mea !!!!..si nu in ultimul rand ... BUN VENIT CELOR CARE CU ACEASTA OCAZIE AU LUAT DECIZIA DE A DEVENI MEMBRII ASOCIATI ClubRV !!!! cei 2 Sorini S. ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
sa se vada devotamentul rog Domnule moderator sa cititi semnatura mea.
Intr'adevar, ma bucur ca la aceasta intalnire ai fost unul din cei care au constatat si au exprimat ca "mai intai trebuie sa oferim ceva CLUBULUI , apoi sa cerem ! " aceasta este insa o discutie pe care o vom avea in alta parte , deci vom scrie intr0unul din subiectele de aici : viewforum.php?f=92 LUPU CIPRIAN
Fotografii am sa pun eu astazi la " Imagini si impresii de la intalniri " unde voi crea in acest sens un topic nou , momentan va puteti uita la cafenea unde am postat deja cateva ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
eu astept poze de duminica dar nimic.Organizatorul a spus ca sa nu ne facem griji ca se ocupa el de poze ,deoarece "participantii au treburi mult mai importante"asa ca ...data viitoare am sa vin cu cate o camera foto per fiecare membru de familie +o camera video HD+o camera web conectata online pt a avea posibilitate sa vada orice membru ce se desfasoara in timp real