Circuit Austria in Iulie 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Re: Circuit Austria in Iulie 2011

Mesaj de Roman Vasile »

La urcare o sa te descurci fara probleme...asa cum ai zis mai sus: incetuca incetuca. La coborare e putin mai problematic: pantele sunt foarte abrupte. Ca sa reziste franele, sa cobori numai si numai cu frana de motor, ajutat cateodata de frana. Chiar si cu viteza intaia vei avea ceva probleme...mie alocuri mi-a supraturat motorul si in viteza intaia si a fost nevoie sa ajut cu frana, desi e motor de 2,5l TD ! Dar cu grija nu se va intampla nimic. Si ca sa nu incingi prea tare franele rulotei sa faci pauze dese de facut poze! O sa ai ce fotografia daca vei avea timp frumos. Iar locuri de oprit gasesti multe, atat la urcare cat si la coborare. Noi am trecut in primavara acestui an si am avut parte de vreme excelenta! Daca te duci si la ghetar si piscul Franz Iosef sa lasi rulota in parcarea mare de dupa intersectie. Nu merita s-o tarasti dupa tine sus si inapoi pe acelasi drum. Si mai ales ca sus se fac ceva constructii si modernizari asa ca intoarcerea cu rulota poate fi anevoioasa. Pe saitul lui Peti o sa gasesti si pozele puse de mine in primavara asta dupa ce ne-am reintors. Daca mai ai nelamuriri te ajut cu drag daca pot.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Scrie răspuns