Hai la munte

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Hai la munte

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

In general trebuie sa fii de acord cu majoritatea dar cred ca ajunge cu marea si delta de 1 mai,sigur bucurestenilor le convine (distante mici) ,exagereaza pentru ca Romania are sute de locatii pentru turismul de weekend si de aceia eu propun muntele
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

re: munte

Mesaj de Florin Dumitrescu »

De acord, locatii sunt sute in tara asta. . Noi bucurestenii mergem oriunde, dar in zone concrete, nu generic intitulate "munte". Conteaza f. mult calitatea drumului pana acolo, accesul cu rulota nefacandu-se usor in anumite locatii ( superbe, de altfel ! ). Pentru viitorele iesiri organizate asteptam cu nerabdare propuneri concrete de locatii.
Inca ceva: rulotistii nu se grupeaza pe "bucuresteni " si "non-bucuresteni"
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
lori_2001

Mesaj de lori_2001 »

Am fost week-end-ul care a trecut la Paltinis.
Langa Sibiu nu mai este deocamdata camping, insa este unul la Cisnadioara, la caticava km de Sibiu, intr-o zona superba, in care nu am mai fost.
Neamenajat, exista zone superbe la Sadu, unde se pot campa si corturi si rulote, pe malul raului.

Drumul de acces dinspre Sibiu asfaltat si bun, cam ingust prin Sadu, de genul celui din Rasinari (localitatea dintre Sibiu si Paltinis).
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Si noi am fost prin octombrie, anul trecut, zona e superba si aerul nepoluat. Intre Rasinari si Paltinis sunt nenumarate locuri de campare, pe malul paraului, nu e nevoie sa intri chiar in Paltinis (se poate evita zgomotul). Rasinariul e o localitate minunata, cu o arhitectura deosebita, poate fi chiar punctul de atractie al unei astfel de iesiri :)
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Pentru 1 Mai voi alege si eu la fel ca @Cuza1907 muntele, locatia o vom stabili cel mai tarziu sambata viitoare, daca mai sunt doritori de munte ii asteptem sa scrie si cu ceva locatii daca au preferinte. Am ales aceasta a treia varianta pt. ca nu este aleasa o locatie unica unde ar fi trebuit sa ne reunim la implinirea unui an de cand s-a realizat prima intalnire concreta si sunt dezamagit de aceasta impartire.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ideea chestionarului a fost sa se voteze si sa se mearga unde horaraste marea majoritate.A iesit altfel. Dar....mai e destul timp sa ne hotaram!
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

PALTINIS-CISNADIOARA -RASINARI

SUPER BUNA OFERTA VOASTRA. CRED CA 1 MAI O SA-L FACEM IN ZONA .PUTEM VB LA TELEFON SAU PE MESENGER?
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

RULOTISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA

Hai la munte la Paltinis
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Piriu Nicolae
Membru fondator
19

Mesaj de Piriu Nicolae »

Pina la urma am hotarat sa mergem la Sambata de Sus. Daca mai e cineva interesat de locatia aceasta pentru perioada 29 apr.-02 mai, puteti suna la numerele de tel. din semnatura.
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Va dorim un sejur DEOSEBIT, sa va distrati bine si sa va intoarceti cu Multe Amintiri Cat Mai Frumoase si Deosebite!!! :D
Piriu Nicolae
Membru fondator
19

Mesaj de Piriu Nicolae »

Multumim pt. urare si promitem ca vom reveni cu poze, multe si frumoase.
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Si ce frumos va fi, cand la o intilnire mai ampla le vom povesti si dicuta pe viu.

Un gand bun TUTUROR din TARA care pleaca in fel si fel de zone, care mai de care frumoase si minunate!!! Ne alaturam apoi si noi cu niste poze :)
Încuiat