Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara , ma numesc Negrea Razvan sunt din Bucuresti am 35 de ani sunt casatorit de 12 ani si am un baiat de 7 ani.
Din luna August am intrat si noi in randul rulotistilor si celor care le place natura si plimbarile.
Noi avem o frumoasa rulota Bayerlanf 389.2 din 1996 pe care o tragem cu un Renault Megane II 1,5 DCI.
Eu si familia mea va salutam cu respect si va dorim foarte multa sanatate sa ne plimbam cat mai mult.
Bun venit in ClubRV Razvane ! :D
Mesajele trebuie scrise normal si in niciun caz exclusiv cu majuscule !
Succes !
Bayerland 390.2 si ford mondeo 2.0 131 cp
0723154705
Ma numesc C-tin Baciu si sunt administratorul SC Autosig SRL.
Am intrat pe acest forum doar pentru a posta un anunt de vanzare a unei autorulote, singura, credem noi, pe care o vom avea la vanzare.
Pana cand ni se va acorda (speram) dreptul de a-l posta, facem o scurta prezentare.
SC Autosig SRL are ca obiect principal de activitate comertul cu autovehicule.
Firma noastra a fost infiintata in anul 2000 de catre SC Omniasig VIG SA, in calitate de asociat unic, in scopul recuperarii si valorificarii daunelor auto provenite din neplata ratelor sau din daune casco.
Pana in prezent am comercializat peste 4000 de autovehicule.
Adresa: Calea GRIVITEI 355-357, sector 1, Bucuresti, chiar langa Statia de Metrou Grivita. Avem acelasi sediu cu OMNIASIG (Centrul de daune) si cu Biroul Cercetari Accidente Usoare sector 1 al Brigazii de Politie Rutiere a Capitalei.
Personal iubesc foarte mult natura si drumetiile, am stat la cabane, hoteluri, de multe ori am fost in concedii cu cortul, dar niciodata n-am avut placerea sa simt confortul si independenta unei rulote.
Poate, cine stie, daca tot am ajuns aici, o sa ma las convins de impresiile si prezentarile de pe forum si ma voi "molipsi" si de acest microb :D .
Ce ma gandesc este ca ar fi interesant daca s-ar gasi rulote de inchiriat, asa cum se intampla cu autoturismele, de exemplu.
Salut la toti! Ma numesc Păunescu Cristian si sunt din Ploiesti. Am intrat si eu in club de cateva zile fiindca ne place foarte mult natura si drumetiile in aer liber.Ne doream si noi sa avem o rulota asa ca am achizitionat una de curand.Un Hylander 380 din 1996 tractata de un Opel Zafira.Prima noastra drumetie va fi in Delta, vineri in data de 07.10.
Salutare la toti! Ma numesc Chincisan Simona, am 37 ani si sunt din Turda, Jud. Cluj. Dupa 2 iesiri in natura cu rulota unor prieteni, m-am molipsit si eu. Am mai iesit cu cortul dar sincer.... e mult mai bine cu rulota, asa ca am inceput sa caut pe net o rulota mai micuta si am dat de o rulota superba, micuta numai buna dupa masinuta noastra. Dupa ce am gasito, am inceput sa-l stresez pe sotul meu sa o cumparam . Dupa 2 saptamani de stres, am reusit sa-l conving , asa ca din 13.09, suntem posesori rulotei Chateau chiara trophee 350 din 1992, care imi place foarte mult.Am fost stresata putin sa nu agat ceva masina parcata aiurea pe strazile orasului, dar totul e ok pana in prezent. Momentan am avut 3 iesiri cu ea pe malul unui lac din apropiere, poimaine urmeaza a`4`a iesire :)
Va salut cu respect !
Bine v-am gasit
Ma numesc Marian Fenechiu, 35 ani,sunt din Cluj, am o sotie si recent o fica ( 2 luni).Cam aceasta este autorulota cu care ma laud si pe care inca nu am achizitionat-o dar a fost un mod cu totul aparte prin care am intrat in posesia ei. Sa va povestesc:
Avem niste prieteni de familie care au o rulota si eu personal mi-am dorit tare mult sa am si eu o casa pe roti. Intr-o zi am ajuns in piata auto si am vazut o autorulota ( cea din poza) de care ma-am indragostit pe loc, mi-o doream si deja ma vedeam plimbandu-ma cu ea... dar nu aveam bani sa o cumpar. Au trecut cateva luni si astazi m-am trezit cu o cunostinta, o vecina, care ma intreaba daca poate sa lase o rulota la mine in curte in vederea` vanzarii, inchirieri sau eventual un schimb cu o masina. Ghici cu ce rulota a venit? Nici nu stiam ca are rulota si nici nu am sunat atunci in targ sa vad detalii, deci nu stiam a cui este. Deci ai grija ce iti doresti ca sigur se va intampla. Nici acum nu am bani sa o cumpar, dar vreau sa o inchiriez o perioada si din banii de chirie sa o pot cumpara. Va rog sa ma ajutati cum puteti. Nici nu stiu cu ce se mananca astea, tot ce stiu este ca imi doresc sa fie a mea si sa ma plimb impreuna cu sotia si fetita mea pe toate coclaurile cu ea.
ma numesc Dragos Tartau, am 33 ani si sunt din Bucuresti. Sunt copilul unor cortisti/camping-isti convinsi a.i. de la 1 an si 3 luni pana la 14 ani am fost in fiecare vara la mare la camping (mai intai Navodari si pe urma Popas Mamaia) impreuna cu ai mei parinti. Si cum obiceiurile deprinse de mic nu se uita am achzitionat in urma cu doi de la un prieten o rulota Chateau Chiara 400 pe care am folosit-o doua sezoane la mare impreuna cu sotia si copilul de 5 ani. Concediile au iesit minunat insa din motive de sanatate (hernie de disc) sunt nevoit sa o vand pastrand deschisa optiunea unei autorulote in viitor, in masura in care postoperatoriu ma voi simti mai bine.
Salutare rulotisti! Familia noastra formata din:
1. Capul familiei : Adrian ( 34 ani)
2. Gatul : Alina ( cica 25 ani :) )
3. Junior : Stefan ( 7 ani)
4. Junioara: Daria (3 ani)
Deocamdata suntem in cautarea unei rulote, am ratat-o pe a domnului Dragos-Iulian Dobrovat, un Hobby Prestige model 480.
Oricum cautam ceva mai spatios intrucat copii vor creste si au nevoie fiecare de patul lui. Eu cu sotia ne vom "chinui" in acelasi pat.
De tras von trage cand cu un ford focus break cu motor de 1600 TDCI 110 CP, cand cu un duster 1500 dci 105CP. Depinde de zona in care mergem.
Cel care ne-a dat microbul este nasul fetei, care nu prea butoneaza internetul deci nu cred ca e pe aici.
Sper ca ne vom intalni cu rulotele, si sa ne "simtem" bine impreuna. Si bineinteles sa imi gasesc o rulota pe gustul meu si al familiei.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
sunt marian din bucuresti am 43 ani posed una sotie 40 ani si un fiu de vreo 21 de ani
microbul il am de mult dar pot zice ca abia acum cateva saptamani sa materializat
posed un volva v50 1600 disel si un wilk de 7.25 m cu 1300 maxima
nu este inscrisa deocamdat dar sper ca saptamana viitoare sa am numerele (am facut cartea si itp)
nu am iesit niciodata cu rulota dar sper ca atunci cand voi iesi o sa fie pe masura asteptarilor ,pana atunci ma pregatesc intens
ps bine v-am gasit si sper ca voi avea multe de invatat de la veterani
buna seara sunt vasimanea am rulta chateau 380 tractata de skoda fabia 1,4 16v mpi o am de 3 luni si doresc sa particip la intinirile rulotistilor sunt foarte incintat de rulota
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Salut!
Noi suntem fam Dumitrache Silviu,Nicoleta si micuta Andra (5 luni) ,avem o rulotica Adria ,trasa de un Opel Astra din martie insa venirea unui nou membru in familie ne-a tinut un pic pe loc :( Deja exista dorinta pentru cat mai multe iesiri intrucat avem deja un concediu la activ in Venus unde ne-am simtit excelent.Aceasta pasiune a fost aprinsa de nasu’Daniel Mihai care arde†daca pierde o ieseala†….Asteptam cu nerabdare prima iesire cu “familia RVâ€.
Toate bune!