bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Foarte frumos !
In special videoclipul, care dupa parerea mea vine sa promoveze frumusetile arhitectonice si urbane ale Romaniei.
Avem si noi un coleg pasionat de astfel de frumuseti, urbane, rurale, cetati, vechi conace, ruine.
Este vorba de Liviu Odagiu din Sibiu.
D-le Rusu ,ai fost de milioane .Mi-ai rascolit amintirile.Am" copilarit" o perioada pe acele plaiuri ,mai precis la Tg.Jiu si am batut acele zone de mai multe ori .Novaci si Rinca -zone superbe,mergeam la schii la Rinca.Inainte vreme acolo nu era decit o unitate militara de vinatori ,apoi.....ca termitele au ocupat zona si au construit vile .Drumul pina la Sebes era o minunatie asa cum il lasa-se D-zeu.De Obirsie ce sa mai spun ....Este bine ca il asfalteaza sa vada lumea ce avem si nu am stiut sa pretuim.A fost un drum strategic si ....asa cred ca trebuia sa ramina .Am un nepot cu firma de sporturi extreme(caiac pe Jiu,parapante ,off road cu ATV si vechile ARO),care de fiecare data ma duce pe acolo.Multumesc frumos pentru aducerile aminte . :D
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
anul trecut in iulie am facut transalpina cu ansamblul din avatar
era asfaltat in proportie de 90%
in septembrie am auzit ca era finalizata
se spune ca tranfagarasanul este un drum de 10 ca peisaje
eu spun ca transalpina este de minim 11!
in opinia mea ,cine are rulota in romania nu trebuie sa rateze transalpina
anul acesta imi propun sa revin pe traseu
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447