impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut , am gasit azi prin calculator cateva poze de prin America cu ceva camioane (ca asta este boala mea),masini , avioane , cladiri si moa , sper sa va placa aceste poze ;
Mie imi plac ca si eu sunt fan camioane, am lucrat pe un XF 480 ( si alte cateva marci), pacat ca pozele sunt cam mici !
Daca mai ai, mai pune cu ''americane'' :P
De pe goagăl am si eu, cele din albumul lui Robert sunt faine, dat fiind ca sunt live (vazute de el).
@Ionut, poza aia prezinta ''accesorii '' optionale pentru truck drivers :mrgreen:
Ia uite ce viteza arata la bord !!
Ceva detalii... cate camere, decomandate sau nu, cate bai...MMA... si inca ceva, WC cu golire exterioara ? :D :D :D Pe aia cu canalizare am vazut-o... :lol: . In concluzie, daca ai asa ceva nu iti mai trebuie casa... Un schimb, ceva, crezi ca ii intereseaza? Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Ionut,stai linistit deoarece cu o asemenea rulota vei avea mai multe griji:probleme cu parcarea,probleme cu intretinerea,cu hotii,problema combustibilului....etc ,bani mai multi si implicit un somn mai zbuciumat in timpul noptii.Nu mai bine cu ale noastre ,ce le avem?Mie ,unul mi-ar schimba total modul de viata Este frumoasa ,dotata ,dar pe mine nu ma incinta.Nu intotdeauna ce este mare ,este si eficient :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.