De pe drumuri adunate. Drumuri americane

impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Robert MIHAI
Membru forum
17

De pe drumuri adunate. Drumuri americane

Mesaj de Robert MIHAI »

Salutare la toata lumea !

Dupa ceva vreme si mai multe persoane care mi-au cerut fotografii de prin cursele mele, iata ca am reusit sa fac cateva !
Pentru ca sunt putini cu care vb pe skype sunt dator cu cateva lamuriri: sunt plecat cu Loteria Vizelor din 2009 in USA si deocamdata lucrez ca sofer pe camion.
Pozele sunt facute din cabina, in timpul mersului, pe "automat". Neavand timp suficient ptr editarea lor (parcurg in medie cam 28 - 30 000 km/luna), sunt unele ce se repeta.
Nu am sa postez fotografii din orase, cu exceptia celor turistice, cred ca de betoane e satula toata lumea.

http://picasaweb.google.com/10194324689 ... 1/20100501#

Toate bune !

Robert
fost proprietar de rulota... ramas virusat !
momentan conduc un Freightliner Columbia 2007, 475 - 505 hp - cunoscatorii stiu ce e !
Rockford, Illinois, USA
Mihai Gheorghe

Re: De pe drumuri adunate. Drumuri americane

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Salut americane, la voi nu este criz(a)e? :D Oricum la cat "bati" pe luna nici n-ai timp sa constati. Mi-a placut in mod special combinatia din poza atasata, daca ai si alte amanunte spune-ne. Voi cauta si eu pe net dar din cate am mai vazut cele din Europa sunt micute, pentru mine neinteresante. :P
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Mihai, combinatia din poza este un Pick-Up (gen Ford Ranger) care are in bena montata o cupla ca la TIR-uri. Pe cupla respectiva vine o semiremorca amenajata ca rulota. Ansamblul este cunoscut sub denumirea de "fifth wheel". Foarte multe RV-uri din SUA sunt construite pe sistemul asta. In Europa nu sunt foarte raspandite din cauza dimensiunilor si a necesitatii de permis de conducere C+E, din cauza greutatii ansamblului.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Multumesc, stiam si de aceea mi se pare mai interesant decat un camper, parerea mea. Ai 4x4, ajungi la destinatie ,si masina o poti folosi pe coclauri, si cel mai important"tandemul" pe sosea sau drum, este altul decat masina rulota agatata. As spune ca merita toti banii... :D
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ferice de tine ...si ma bucur ca ai scapat de toata nebuneala din Romania.Fotografiile sunt foarte interesante .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
enache-vasile
Membru forum
15

Mesaj de enache-vasile »

Viata de sofer. Vede multe lucruri interesante.
VW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Draga Robert, in august voi fi in Chicago la un eveniment al fiicei mele.
Avand job-ul dupa urma caruia iti castigi piinea, nu se pune problema unei intalniri.
Cu toate ca Rockford-ul nu-i departe de Chicago.
Tare mult as dori sa vizitez niste campinguri americane si niste market-uri de rulote, accesorii din zona.
As dori niste sfaturi privind niste plimbari prin zona, mai pitoresti, asa pe o raza de pana-ntro 1000 de km.
Cu meseria ta cunosti America mai bine decat fiica-mea, care iese din oras, uneori in week end, iar in cele 2 saptamani de concediu pleaca ceva mai departe.
Daca se poate, te-as contacta pe PM.
Se poate ?
Cu Bine.
P.S. S-ar putea sa avem cunostiinte comune printre romanii din zona, mai ales printre cei ce au aceeasi ocupatie ca a ta.
Robert MIHAI
Membru forum
17

Mesaj de Robert MIHAI »

Am uitat sa postez si linkul celuilalt album
http://picasaweb.google.com/10194324689 ... directlink

Am avut cateva ore la dispozitie si am facut o scurta plimbare prin Las Vegas acum vreo 2 saptamani.
Nu stiu cate se pot intelege din fotografii, dar locul este de-a dreptul magnific.
La finalul albumului sunt 2 filmulete din fata hotelului Bellagio cu fantana arteziana.

Mai am cateva sute de poze, dar nu am timp suficient sa le uploadez...

Cat despre modalitatile de contact:
- sunt de gasit pe skype - "robmih" cu locatia USA
- pe email - robmih@gmail.com

Doru - sunt o multime de atractii turistice in Chicago ( muzee, acvariul, etc ) dar si in Illinois sau zonale ( de ex: Muzeul oficial Harley Davidson - Millwake, Wiscouns (http://picasaweb.google.com/ilincaandre ... Martie2010# la 1,5 ore Nord de Chicago). Intentionez - in masura in care-mi voi permite ca timp si bani sa fac un mic circuit de 8-9 zile pana in Graceland, Tennesse - la conu' Elvis si apoi sa urc prin Kentucky pe la Mamouth Cave ( pestera mamutilor, e un complex mare cu toate facilitatile ) apoi Cincinatti, Indianapolis, etc. Pe traseu gasesti o sumedenie de oprotunitati sa ramai fara bani....
Astia nu prea au ei istorie, dar la stiinta si tehnica sunt buni. Gradinile publice sunt de-a dreptul mirifice ( http://picasaweb.google.com/robertzica/GradinaJaponeza# ). Nu rata targurile campenesti, balciurile - FAIRGROUNDS - cum le zic ei (http://picasaweb.google.com/robmih/BalciLaAmericani#). Sunt o pata de culoare !

Toate bune !

Robert
momentan conduc un Freightliner Columbia 2007, 475 - 505 hp - cunoscatorii stiu ce e !
Rockford, Illinois, USA
Robert MIHAI
Membru forum
17

Mesaj de Robert MIHAI »

Am reusit sa formez albumele (inca incomplete) cat de cat pe state, asa cum au fost facute pozele.
Linkul general este

http://picasaweb.google.com/10194324689 ... feat=email

Toate bune !

Robert
Rockford, Illinois, USA
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Robert iti recomand
http://poveste-despre-america.blogspot.com
E Blogul fiica-mii... cum au trecut anii de cand a ajuns acolo (2004), deci are cetatenia, pana azi.
De Chicago n-am interes, ci imprejurimile, in viteza, caci nu pot sta mai mult de 2 saptamani.
Si da-ne informatii , cand te intalnesti cu ele, despre rulota americana.
Te voi cauta pe Email.
Cu bine.
Robert MIHAI
Membru forum
17

Mesaj de Robert MIHAI »

Acum 3 ani am venit in vizita si am fost interesat de rulotele lor "5th wheel" - cele ptr pickup truck-uri.
Am postat si pe acest forum linkul, nu-l mai gasesc insa...
Il pun din nou - http://picasaweb.google.com/robmih/RVRockfordIlinoisSUA#

Robert
Rockford, Illinois, USA
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Robert , in adevar rulotele americane, indiferent de marime sunt altceva, decat cele europene.
Doamna cu cei doi copii sunt ai tai ?
Mai vorbim .
Scrie răspuns