impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
M-am gandit sa vedem cum parcheaza fiecare rulota acum cand cel putin incercam sa o folosim in fiecare weeckend.
In aceste conditii, eu o parchez in fata scarii.
Fişierul ataşat p1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat p2.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat p3.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat p4.jpg nu mai este disponibil
In schimb, pe termen mai indelungat, o parchez in curte la servici.
Primavara in parcare
p1.jpg (97.58 KiB) Vizualizat de 2892 ori
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Cat a costat prelata??vad ca este destul de maricica...Eu tot in fata blocului o tin si nu stiu daca se merita sa poun prelata datorita faptului ca este oarecuminestetic(desii practic nu mai vb) si fiind in strada sa nu deranjeze baietii cu grafitti :mrgreen:
Domnu Radu, da' vecini de treaba aveti !?
Adunatura asta, de pe la mine, m-au obligat sa-mi parchez rulota in alta parte (cu toate ca plateam primaria).
Fiecare cu norocul lui.
P.S. Si miine m-as muta in Brasov... dar...
S-au de ce nu la Dej. Nu vrea Peti, sa facem schimb.
Sunt curios Dorule,cum te-au obligat vecinii :shock:
Infantilii nu stiu ca rulotele au acelasi regim ca autoturismele (ma refer la faptul ca platim taxe si impozite la stat )
La mine in fata blocului a venit unul mai vocal (cica nu-i intra soarele in gradina ),si i-am zis cateva de morti si de vii si acum ma saluta respectuos
Cred ca in ziua de azi bunul simt nu mai conteaza cu anumiti indivizi
Cretinii trebuie sa inteleaga ca rulotele si autoturismele aflate pe carosabil SUNT PE DOMENIUL PUBLIC :P
Numai POLITIA (si primaria in anumite cazuri ) te poate sanctiona daca nu respecti reglementarile in vigoare (nu orice descult nerealizat in viata ...vai mama lor de frustrati ) :|
Radu Pascu scrie:M-am gandit sa vedem cum parcheaza fiecare rulota acum cand cel putin incercam sa o folosim in fiecare weeckend.
In aceste conditii, eu o parchez in fata scarii.
In schimb, pe termen mai indelungat, o parchez in curte la servici.
Eu,din ce vad,pare a fi pe spatiul verde(sau mi se pare...).La noi,daca parchezi(indiferent ce) pe un teren public,fie cu iarba sau fara,se gaseste cineva sa reclame,sau oricum fac verificari cei de la politia primariei si te alegi cu o amenda;deci no way .Eu nu stiu cum puteti tine rulotele in parcare;la noi,locurile de parcare sunt insuficiente,incat e bataie sa poti plati si prinde macar un loc de parcare.Daca mai ai un mijloc de transport,nici o sansa sa mai obtii un loc.De fapt nici n-am vazut rulote parcate prin oras(decat foarte rar;cei care le au le tin pe la curti,cred).Am vazut pe site-ul primariei o reclamatie(cu foto) cum ca nu sunt locuri de parcare si altii ocupa domeniul public;era o foto cu o rulota parcata,undeva pe o strada;raspunsul primarului,a fost ca i s-a trimis somatie proprietarului... :shock: .Anul trecut am tinut-o in fata casei fratelui meu(care e inca in constructie) pe un spatiu fara iarba,neamenajat,dar numit "spatiu verde" si am primit si eu somatie.Actualmente o tin pe terenul unui var,la marginea orasului,unde daca ploua nu pot sa o scot,iar daca reusesc,cand e uscat,dar ploua cand revin,nu mai pot sa o pun pe terenul respectiv;motivul ?"se-nmoaie asfaltul" :mrgreen: si cum n-am 4x4....Deci pe aici e cam tragic sa ai rulota.In plus,chiar daca ar fi intr-o parcare,se gasesc amatori sa o sparga,sa descompleteze,sa distruga,etc(mie mi-au spart-o o data).Decent si normal,ar fi sa existe parcari pt.rulote,amenajate.Cand am fost in Germania,in orasul in care am stat si am cautat rulota era un teren unde-si depozitau rulotele posesorii lor din orasul respectiv;avea chiar si verdeata,incat putea-i sa stai ca in camping acolo...Ei ce sa-i faci civilizatia si preocuparea pt. oameni e alta acolo...
Ultima oară modificat 14 Apr 2010, 19:27 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.
La noi este tipic....romanesc . Nu se poate fara lacat sau mai bine dupa un gard mare,..cat mai mare ca sa nu ajunga "desenatorii"sau alti si mai si....ROMania :?
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
@ Odenie Sergiu
Nu este pe spatiu verde, dar este fix in coltul parcarii asfaltate. Dupa cum vezi, este un pic de gard verde in fata ei.
Oricum este acolo doar cand sta cateva zile. In rest...la servici in curte.
@Florin Tutunaru
Prelatab a costat 420ron in toamna.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570