impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sanatate maxima si la mai multi copii! Sa va bucurati de viata impreuna cu ei!
Pe cind botezul, intr-un cimp plin de rulote? Cred ca ar fi ceva inedit!
Foarte interesant ce propune Marius,mai ales ca avem si un coleg rulotist care este preot, desi, cred ca este mai greu de realizat un botez in mijlocul naturi, dar, putem participa la petrecerea de dupa botez!!
Sa fie sanatoasa, sa vina pe lume pentru a va umple inima de bucurii !
Nu stiu cum va reactiona Vladut cand va veni surioara lui, dar stiu cum a reactionat Cosmin al meu (avea 1 an si 9 luni) cand am adus-o pe Irina acasa.
Era un pic gelos, asa ca intr-una din zile a venit la bucatarie si cu un aer foarte serios ne-a spus : "Frumusetea voastra a facut pipi pe ea ! " :lol: :lol:
Timpul a trecut si iata si rezultatul final al acestei povesti: Natalia Cristina, nascuta pe 22.04.2010, 2900 gr si 51 cm, cumintica foc si iubita nevoie mare de mami, tati si fratiorul ei drag Vladut:
Fişiere ataşate
IMG_6891 [640x480].jpg (62.88 KiB) Vizualizat de 3166 ori
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!