Imi cer scuze ,am apasat mai repede pe butonul "trimite". Deci ma numesc George Chirila ,sunt din Bucuresti [nu sunt rulotist dar sper ca in viitorul apropiat sa devin ],si doresc sa va impartasesc cateva impresii din concediul din 2009. Ziua 1: Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Rm. Vilcea-Tg.Jiu-Defileul Jiului-Petrosani. am campat linga Petrosani pe soseaua spre Voineasa pe valea unei ape pe care un localnic mi-ar fi spus ca se numeste Jiet. Cateva fotografii:

[/img]

[/img][/img][/img][/img][/img].De aici,dupa bautul cafelei de revigorare am strans cortul mai repede decat l-am montat cu o seara inainte in timp ce sotia si fiica mea ma "ajutau" cu indemnurile "hai ca l-ai dovedit" am luat cap compas Beba Veche via Timisoara. Cum spunea un mare patriot roman "Pe cai ostenii mei,dar n-avem maria ta ,atunci pe curand" Ziua 2: Petrosani-Hateg-Caransebes-Lugoj-Timisoara-Sannicolau Mare-Dudestii Vechi-Cheglevici-Cherestur-Beba Veche. Cateva fotografii :

[/img]
http://dl.fisier.ro/files/fmjc85d4npe7m ... g.html[img][/img][/img][/img][/img][/img][
http://dl.fisier.ro/files/k2mnjb7ocbma8 ... 4.jpg.html[/img][/img][/img][/img]/img][/img] Dupa ce am vazut cele trei granite ale Serbiei,Ungariei si Romaniei si dupa ce mi-am linistit fetele ca nu este nici-o problema ca am ajuns chiar pe granita cu auto ne-am deplasat retur pana la sannicolau Mare de unde am virat stanga spre Cenad. Iata probele :

[/img][/img][/img][/img]. Am parasit teritoriul tarisoarei noastre dragi si am intrat pe teritoriu strain. Vom petrece noaptea in orasul Mako. De cum am intrat in Ungaria toti ocupantii autoturismului Audi A6 cu numarul de inmatriculare B-71-B I N,au avut un soc !!! Soselele sticla fara nici-o gropita,pe marginea lor nici-un gunoi sau chistoc de tigare,chiar nimic. Socul si mai mare l-am avut cand amn intrat in Mako si ne-am cazat la un motel camping care cred ca se numeste chiar Mako,unde ordinea se afla la ea acasa. O noapte de cazare la casuta cu toate conditiile doar 39 euro. Priviti si va minunati !!!!

[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img] Voi reveni cat de curand cu continuarea acestui periplu,daca nu am devenit plictisitor