impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Vil prezint pe Bobita are 6 ani si este rulotist cu "drepturi" egale .. :D
Fişiere ataşate
P1000742.JPG (25.59 KiB) Vizualizat de 2608 ori
P1010239.JPG (60.19 KiB) Vizualizat de 2603 ori
P1010245.JPG (21.21 KiB) Vizualizat de 2598 ori
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Ai dreptate Sandule prima poza e facuta la Rasnov anul trecut de Craciun. :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
INcep cu o poza care m-a impresionat profund !,,,
...apoi NERO " CAND ERA MIC " - CIOBANESC GERMAN ( lup ) ........SI porumbeii CARE au fost eliberati ......nu-i mai avem ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
buna ziua
hai sa ma laud si eu un pic :
incepem cu BRUTUS un doberman de 7 ani si 60 kg pentru care nu gasesc o fetita de talia lui
continuam cu HERA mama monstrului in varsta de 11 ani recent operata de cancer
pot spune ca am trecut prin asa ceva :
pe langa asta mai am o menajerie ..adica : 3 papagali (ninfe)2 pisici,2 broaste testoase,si 2 maidaneji
pozele cu restul o sa le pun cand am mai mult timp
Ma alatur si eu celor ce au avut s-au au animalute de companie .In 1993 in vara am " infiat" o catelusa din localitatea Putna,dintr-o groapa cu reziduri a campingului manastirii(camping cu casute ce ulterior am inteles ca a ars),care ne-a bucurat zilele timp de 17 ani si jumatate,pina in iulie 2010.Ne-a fost devotata ,a mers cu noi peste tot,s-a jucat cu baiatul meu in anii tinereti ,dar si in primii 3 ani ai nepotelului nostru.Ca recunostinta ,nu am incercat sa o inlocuim ,dorind sa ramina in amintirea si sufletul nostru asa cum o stim .
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.