prieteni nostri - caini,pisici,papagali... cin ce are

impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
LILIANA DIACONESCU

Coco si Fifi

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Peti,noi il avem pe coco de 1 an,timp in care a fost jucaria casei.Costel l-a invatat sa vina pe mana ,s-a jucat cu el,zboara prin toata camera si este in lumea lui cand este liber.La inceput vreo 2 luni nu i-am dat drumul din colivie pana s-a invatat cu noi dar dupa aceea in fiecare zi era cu usita deschisa.Zbura ,iar cand ii este foame si sete se duce singur la colivie.De o luna i-am luat pereche,pe Fifi.De preferat ar fi daca te hotarasti sa cumperi sa-i iei pe amandoi odata.Ai nostri s-au cam ciorovait cateva zile pana s-au obisnuit,dar acum nu mai avem treaba.Sunt foarte draguti si nu sunt greu de ingrijit.Dimineata le pun boabe si apa proaspata ,le deschid usita ,isi fac turul de zbor prin camera dupa care stau cumintei pe o casuta de lemn facuta de Costi.Partea trista este ca fac penute si fulgisori pe langa colivie,mai dau si boabe pe langa,dar se aspira.Eu mi-am luat un aspirator mic cu acumulatori si imediat le fac curat.Nu am stiut nici eu la inceput mare lucru dar am intrat pe internet si am invatat.De la magazin i-ti spune ce boabe sa le cumperi,vitamine si nisip special. O sa mai pun poze cu ei si daca cumperi oricand poti sa ma intrebi orice legat de ei si iti voi spune cu mare placere.
Sunt sigura ca o sa-i placa fetitei .Sa vezi ce draguti sunt cand fac baie.Succes

Liliana Bv
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

multumesc de incurajare.si la nevoie voi alela la experienta voastra.putin totusi cred ca trebuie sa astept.e prea mica fetita,(deocamdata ea este animalul preferat)si fara sa vrea mie frica ca ar dauna pasarilor.vad cit de tare stringe in brate pisica,dar aia este rezistenta.dar cum am inteles de la ildike,papagali sint fiennte destul de gingase.mai astept.multumesc pentru sandu gestul ca mi-ar fi incredintat pasarea lui,pentru liliana incurajarea,pentru relu afera de colivie - apropo relu importa si distribuie hrana pt animale ! profitati de disconturile oferite !- o sa revin
peugen

Mesaj de peugen »

am si eu asa ceva prin casa..........
Fişiere ataşate
2007_0809_152053 (512 x 384).jpg
2007_0809_152053 (512 x 384).jpg (50.24 KiB) Vizualizat de 3957 ori
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

foarte frumosi Eugen si va asteptam la Bucuresti (va pupam) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Se numeste Dani, este baiat, are noua ani
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

poze
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

poze
Mona si Octav
Membru forum
15

Re: prieteni nostri - caini,pisici,papagali... cin ce are

Mesaj de Mona si Octav »

Buna,

Sane prezentam si noi odraslele cu blana...

El e Nike, acum are 3 ani si este cainele tip pisica - oricine intra in casa el se aseaza cu burta in sus la mangaiat

Imagine

Si ea este Mara, catelusa anti-violenta... Daca vede doi oameni imbrancindu-se sau lovindu-se se duce glont sa-i certe...

Imagine

Si aici la joaca, asteptand sa fie lansat un disc (frisbee)...

Imagine
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Valentina Tanasa
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Sep 1978

Mesaj de Valentina Tanasa »

Lucica .....
Imagine

Bella si Pufy.....
Imagine

Printesa rulotista infocata.... :D
Imagine
Renault Symbol 1.5 dci+BAILEY Pageant Cabriolet Nr.tel : 0766.365.986
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

El este Blacky, "rulotist" de ocazie (cand nu are cu cine sa ramana acasa) :)

Imagine

Imagine

Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
virgil boglea

Mesaj de virgil boglea »

picture006np_th.jpg
alti doi rulotisti infocati
viorel coman
Membru forum
16

Mesaj de viorel coman »

Hop si eu, cu AI MEI : TOTO,AMY,OANA
Scrie răspuns