impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cutu (pe asta cred ca-l iau acasa pana la urma...)
Skatie
Katie
Daca vrea cineva vre-un catel de la Cernica il ofer cu cea mai mare placere, toti sunt deparazitati si vaccinati...
Au mai fost porumbelul Poto care pana la urma a invatat sa zboare si-a plecat, si pisicile Ciuki-Puki si Putulete care s-au mutat la bunica cand au aparut copii, dar pe care le vizitam regulat...
Draga Peti,
Peste trei saptamani sand ne vedem pot sa-ti fac eu cadou un papagal albastru pentru fiica ta.
Il cheama Puiu, are 10 ani, este foarte jucaus ,fluiera, imita cateva cuvinte, iar de zburat prin casa nu prea zboara pe distante lungi sau la inaltimi mari( cand era mic a avut un mic accident).
Cand il scoti din colivie sta in ghivecele cu flori sau se plimba pe masa.
Pretentios nu este, mananca seminte de mei si din cand in cand verdeata(salata, patrunjel,morcov sau chiar lastari tineri de pomi fructiferi)
Daca il vrei e al tau !(Copiii mei au crescut si nu mai sunt atrasi de el)
M-as bucura sa il dau cuiva care il va indragi.
Sandu
ne mai gindim,deoarece cum stiu eu papagalii traesc in pereche,poate ca al tau a trait asa de mult deoarece nu a avut sotie,dar mai bine pentru el daca acolo moare unde a trait. cit de mult sa atasat de voi in acest ani,ar fi un soc prea puternic pentru el sa va piarda.degeaba am incerca noi sa-l iubim noi,nu am putea inlocui atmosfera in care a trait pana acum.mai aveti putina rabdare cu el.cu el cu tot mi-ai da si amintirile voastre,clipe fericite cind va jucati... nu este totusi un obiect,este o fiinta vie si cu suflet.cred ca ai regrea mai mult daca ai scapa de el