Adaugare arzator de butelie

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Re: Adaugare arzator de butelie

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Nu uita !....lucrurile simple sunt mai bune !!!!....ioo...cred ca te complici !....gandestete,ca daca ti se termina butelia ta "omologata",si mai e' si noapte...tot la butelia mea de 10 kg ..ajungi !!...asa ca .... 😉 😉....pregateste prajiturile :lol: :lol: :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@gabi:
Am mai vazut asta la cineva de pe forum! O sa caut si o sa-ti arat! In principiu, cred ca de unde iei butelia auto tot ei trebuie sa ti-o monteze! trebuie sa-ti dea si garantie, nu?
Are dreptate Ionut! Lucrurile simple dau mai multa siguranta! Si ca tot vorbeai tu de greutate, butelia auto de care vorbesti este destul de grea!
Ultima oară modificat 04 Mai 2011, 22:24 de către Marius Beldiman, modificat 1 dată în total.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Bratulescu Ionut scrie:Nu uita !....lucrurile simple sunt mai bune !!!!....ioo...cred ca te complici !....gandestete,ca daca ti se termina butelia ta "omologata",si mai e' si noapte...tot la butelia mea de 10 kg ..ajungi !!...asa ca .... 😉 😉....pregateste prajiturile :lol: :lol: :lol:
Pai de'aia ziceam, daca mai e loc la tine ia butelia aia de 10 kg ca eu iau prajiturile... sunt mai usoare :D :D :D . In legatura cu butelia auto, am vazut si eu la un prieten una mica, le iei acum moca la cati duc dacia la remat... dar parca tot cea dedicata e mai practica.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Cu butelia auto, ai mai multe probleme !
- in primul rand trebuie modificata, deoarece instalatia de GPL auto preia gazul lichid din butelie si il vaporizeaza si regleaza presiunea in echipamentul montat in compartimentul motor.
- Am luat legatura cu Autogas Romania in incercarea de a obtine un raspuns la intrebarea : "se poate face legal? " Raspunsul a fost : "NU, noi facem montaje numai la autoturisme, fiindca instalatia a fost omologata pentru acestea" Cu atat mai mult, nu instaleaza butelii SH !
- Neavand omologare (si inscrisa in CIV butelia/instalatia de GPL) , la orice control poti sa ramai fara talon, plus de asta "GPL-istii" te pot refuza la incarcare (lucru destul de rar intalnit).
Orice problema are o rezolvare practica
Marius Beldiman

Revenind la subiectul topicului, am facut rost de un robinet Truma !
Ce ziceti, merge sa-l pun aici in locul niplului?

Imagine

Imagine
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Desi nu s-a mai scris de ceva timp aici, as dori sa vin cu o completare; anul acesta, vizitand Caravan Salon din Dusseldorf, am descoperit ca exista posibilitatea de montare pe rulote a unor rezervoare asemanatoare (atentie: asemanatoare, nu identice) cu rezervoarele de GPL pentru autovehicule. Suntem in acest moment in tratative pentru a deveni importatori in Romania pentru aceste rezervoare si tot ce mai este necesar instalarii lor. Astfel incat, daca cineva este interesat, il rog sa imi scrie pe adresa din semnatura.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Marius Beldiman

Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Eu am unul chiar cu 3 iesiri, cumparat de la Peti !
uite-l si pe cel cu 2 si 3 iesiri http://www.frankana.de/navigate.do?kgrpId=7129
Orice problema are o rezolvare practica
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Eu intotdeauna am in dotarea rulotei doua butelii;una mare ,obisnuita pe care o schimb oriunde,si una de 8 l ,ce se umple cu gpl la statii.Ambele au guler .La cea mare am un ceas cu doua iesiri GOK(ca cel prezentat mai sus )de la care alimentez,consumatorii.O iesire pentru rulota si alta pentru lada frigorifica .Cea mica de 8l,de rezerva sau pentru gatit la un aragaz sau arzator exterior.Asta pentru OFF,cind sunt in camping ,folosim electricele . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns