Hobby Excellent Easy 460 UFe

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Re: Hobby Excellent Easy 460 UFe

Mesaj de Titel Cojocaru »

daca am inteles eu bine mma tuareg+mma hobby cam sariti de 3500kg si va trebuie cat.BE.in alta ordine de idei frumoasa achizitia si eu sunt posesor de hobby classic 400din 1996 poate puneti poze mai multe de la interior.sa o stapaniti sanatosi
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
cosminalexandru
Membru forum
13

Mesaj de cosminalexandru »

sigur era ortoped, daca urolog sigur folosea toaleta macar o data :D si nu a facut-o
in ceea ce priveste intalnirea chiar as vrea sa vin ca sa fur si eu din experientele voastre. sunt la inceput de drum si chiar am nevoie.
Multumesc pentru aprecieri Gigi.
Titel ai dreptate. Inainte sa cumpar rulota nu stiam ca nu o pot trage cu touaregul. Si poate a fost mai bine (nu stiu daca aveam chef de inca un examen auto - am dat acum 6 luni si pentru categoria A). Acum am fost nevoit sa fac scoala si maine am examenul practic pentru categoria BE.

Multumesc pentru aprecieri inca o data si sa ne vedem sanatosi.
VW Touareg R5 2008 + Hobby Excellent Easy 460 UFe 2005
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

cosminalexandru scrie:in ceea ce priveste intalnirea chiar as vrea sa vin ca sa fur si eu din experientele voastre. sunt la inceput de drum si chiar am nevoie.
Multumesc pentru aprecieri inca o data si sa ne vedem sanatosi.
Chiar nici nu e un deranj foarte mare sa ne vedem ....urmatoarea intrunire este la cativa km de tine ...uite aici topicul
viewtopic.php?f=69&t=5105 o locatie in care anul acesta de paste ne-am simtit extraordinar ...nu este departe de tine si poti veni macar o zi daca nu 3 :D .
te asteptam .....si ca sa te conving iti pun si linkul cu pozele care la-am facut de Paste ...te asteptam

viewtopic.php?f=2&t=4701
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

As vrea sa va întreb si eu ceva despre rulota. Daca nu a avut baterie si redresor, a avut instalație de 12v? Adică ATI mai făcut si alte modificări ca sa meargă luminile , pompa de apa pe 12v.
Am găsit o rulota cam la fel in Olanda si tot asa nu are baterie si incarcator.
Multumesc.
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
cosminalexandru
Membru forum
13

nu i-am mai facut nici o modificare. din cate stiu mai toate rulotele au instalatie pe 12v.
ca sa incarc bateria i-am pus un panou fotovoltaic si se incarca de la acesta si de la masina in timpul mersului.
Cristi Argesanu
Membru forum
14

La mașina ai 13pinplug? Cam cât a fost bateria+panou redresor?

Multumesc pt răspuns
cosminalexandru
Membru forum
13

da. am priza cu 13 pini.
panoul a fost vreo 19 milioane si bateria cam 7 milioane. releul de incarcare a fost cam 2 milioane. montaj tot vreo 2 mil.
Cristi Argesanu
Membru forum
14

Mover'ul cât te-a costat? Are boiler pe gaz sau 220?
Cora Baltes
Membru forum
13

Mesaj de Cora Baltes »

Buna ziua,

Cu mandrie va anuntam, ca suntem propietarii acestei bijuterii pe roti si o vom inaugura la Campul Cetatii la Parada Baloanelor 2012.

Dorim sa o dotam cu o marchiza, chiar daca ea are un cort superb, dar pentru iesiri de weekend e mai practica o marchiza.
Asadar suntem in cautarea unei marchize eventual second, lungimea necesara 3 - 3.5 m.
As vrea sa va mai intreb, din experienta voastra, care marchize sunt mai bune, cele cu zip care se monteaza in sina rulotei, sau cele in caseta care practic raman fixate pe rulota? Varianta 2 e ceva mai grea, dar alte diferente..?
Ca si firma ce recomandati, Omnistor - Thule sau Fiamma?
Ce buget va trebui sa alocam pentru aceasta investitie si in cazul in care gasim o marchiza in caseta credeti ca o putem monta singuri sau aceasta lucrare trebuie facuta la un service specializat?

Alta investitie probabila: un invertor.
Folosim cateva electrocasnice gen expresor, prajitor, eventual o plita cu inductie,etc, ...cam ce putere trebuie sa aibe, in cazul acesta?

Multumim anticipat pentru raspunsuri si de abia asteptam sa iesim cu ea in weekendul urmator !

Cora & Calin
"Intelligence is like a river; the deeper it is the less noise it makes."

Fam. Baltes, SIBIU
Sharan 1.9 TDI + Rulota Hobby Excellent 460 UFe (2005)
Tel: 0752.11.44.18
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Cora Baltes scrie:Buna ziua,

Cu mandrie....

Folosim cateva electrocasnice gen expresor, prajitor, eventual o plita cu inductie,etc, ...cam ce putere trebuie sa aibe, in cazul acesta?

Cora & Calin
Pt ce va ganditi dvs va trebuie un generator nicidecum un invertor. Raportul calitate pret este in favoarea unui generator Kipor model 2000 sau 2600. Consumul unei plite sau a unui expresor este de 1kw , drept pt care un invertor nu cred ca face fata unui consum asa de mare. Asta e parerea mea dar poate ar fi bine sa va calculeze cineva ...priceput ...consumul si sa va dea o solutie optima . Va recomand sa-l contactati pe Costin Tabra.
Felicitari pt achizitie.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Felicitari pentru achizitie si sa va bucurati de ea.
Cel putin 1000W pentru expresor, prajitor(consum pana la 800W);dar folositi la cei 12V ai acumulatorului nu va tine prea mult nici macar la prepararea catorva cafele si folosirea ocazionala pt. prajit paine.Cat despre plita cu inductie,daca are un consum de 1500-2000W,chiar daca ar fi un invertor care ar debita o astfel de putere,n-ar face fata acumulatorul unui astfel de consum.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Cora Baltes
Membru forum
13

Mesaj de Cora Baltes »

Multumesc mult pentru raspunsuri, deci invertorul intr-adevar nu-si are rostul...in cazul de fata!
A fost bine gandit sistemul cu instalatia solara si acumulatorul cu gel ...fara invertor!
Deci in off camping ori renuntam la aceste mici placeri, ori ne cumparam un generator....
"Intelligence is like a river; the deeper it is the less noise it makes."

Fam. Baltes, SIBIU
Sharan 1.9 TDI + Rulota Hobby Excellent 460 UFe (2005)
Tel: 0752.11.44.18
Scrie răspuns