Vatra Dornei - Bistrita - DN17 Romania

impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Vatra Dornei - Bistrita - DN17 Romania

Mesaj de Rusu Mihail »

Citeva secvente de pe unul din cele mai frumoase trasee din Nordul Romaniei, pe una din cele mai reusite piese muzicale romanesti ....
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cora Baltes
Membru forum
13

Re: Vatra Dornei - Bistrita - DN17 Romania

Mesaj de Cora Baltes »

Superb, am pielea de gaina...sigur vom parcurge drumul asta, intr-una din iesirile noastre viitoare!
Ce tara frumoasa avem!
"Intelligence is like a river; the deeper it is the less noise it makes."

Fam. Baltes, SIBIU
Sharan 1.9 TDI + Rulota Hobby Excellent 460 UFe (2005)
Tel: 0752.11.44.18
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Vatra Dornei - Bistrita - DN17 Romania

Mesaj de Isdraila Ioan »

Mi-au fost rascolite amintiri placute de pe acele plaiuri .In '94 pe cind am facut un traseu ce a cuprins manastirile din nordul Moldovei,am parcurs si eu acest traseu.Nu era asa de modernizat drumul .Stiu ca in urcare de la Vatra Dornei era o lucrare de scluptura reprezentind o mina ,iar sus in pasul Tihuta,castelul Dracula .Pe atunci eram cortist inflacarat si ma hotarisem sa stau cu familia o saptamina linga o cabana in constructie.Va rog sa ma credeti ca mi-a placut asa de mult ca am stat doua saptamini.Era foarte placut,mai ales dimineata ,aer curat si un simpatic batrinel cu care ne-am imprietenit ,ne aducea lapte si oua proaspete in fiecare dimineata .Aprovizionarea cu cele necesare, o mai faceam de la un magazin al unei cabane de muncitori forestieri.Nu am mai fost de multa vreme ....acum vad ca sunt alte conditii de circulat.Este drumul ce merge spre Prundul Birgaului cumva ? :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns