Se poate si off ,am discutat acest aspect cu cativa colegi cu experienta si am ajuns la concluzia ca asta ar fi cea mai buna varianta .
Importante sunt obiectivele din jurul locatiei pt care de fapt se si vine la acest rally (Eransilvania,Dracula,castelul Peles ,Bran etc etc )....
Locatia trebuie sa contina minimul de conditii igienico sanitare .
Va atasez cateva poze de la intrunirea FICC de la Praga care a avut loc pe un aerodrom ,iar serviciile erau in niste containere.Acum 3 ani s-a tinut la Paris si a fost intr-o parcare betonata .
Ca acest rally sa ramana memorabil si colegii nostri din strainatate sa revina cu drag am sa adaug cateva servicii de care nu au avut parte la nici un rally.
1.Printre echipaje pe culoar o sa se plimbe un pusti cu bicicleta imbracat intr-un tricou inscriptionat ,, SERVICE RALLY,, cunoscator de limba engleza care are asupra sa statie (walkie-talkie) si la solicitarea unui participant transmite echipei de service necesarul ...apa potabila sau rezervor pt colectarea celei reziduale ...cu siguranta acest serviciu le va aduce un confort in plus .
2.In toate hotelurile care se respecta exista cabinete de masaj,la bulgari este plaja plina de casute cu maseuri profesionisti ,ca de altfel in toate locatiile pt concedii ,iar cum un rally este un mic concediu eu propun sa incercam, sa includem si acest serviciu.
3.Contra unei taxe de participare achitata in contul clubului pot veni si diversi vanzatori de accesorii pt rulote si autorulote,diversi comercianti cu fast-food mobile sau magazinele alimentare mobile gen mic.ro (aveau cautare la Praga)
Aceasta lista poate continua si din partea dumneavoastra ,o analizam impreuna si alegem varianta cea mai buna ca aceast rally sa aiba ecou.