Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
chiar daca din ,,pacate,,nu voi putea bea un sprit cu voi,pt ca iau tratament,voi fi si eu prezent cu printesele mele de vineri,dar fara rulota,mi-am rezervat camera la Diham.
Domnul George nu stiu daca mai gasesti miel acum (sau ai tu unu poate )dar in octombrie e deja berbec.Oricum merge cu must.Îi multumesc pe aceasta cale mult stimabilului domn de la Pitesti ca ne onoreaza cu prezenta si căruia îi propun să nu uite să aducă sunca de mistreţ , 7.5kg de pastrama, 34l vin ,9l palinca ,6kg ceafa de porc (nu de pui cum a mai adus) ,2kg somon fume ,4kg carnati de caprioara (neafumati ca ma râcâie la stomac) 3,7 kg de brânză de ţap că îi place lui Gică si cogniacul ăla de la valea Doftanei pe care ni l-ai arătat şi ai plecat cu el acasă(mai mare ruşinea,sau aşa ţi-ai schimbat maşina).
D-ul Victor,daca Marius nu gaseste miel,aduc eu purcelul(macar o poza)....... :P
sa ne vedem cu bine si daca ajunge cineva inainte de orele 13 sa ma sune
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
s-au strans intr adevar in jur de 20 de echipaje cred ca am fost sambata la focul de tabara 50 de pers. mai multe detalii la imagini si impresii viewtopic.php?f=2&t=5222
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com