Beyerland Vitesse 350

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Catalin Carata

Beyerland Vitesse 350

Mesaj de Catalin Carata »

O rulota pentru orice autoturism cu carlig. Are 541 kg goala si max 800 kg plina. Asta e marele avantaj tinand cont ca nu prea soliciti motorul cand mergi pe serpentine. Dezavantajele sunt: nu avea baie ci doar wc si chiuveta la care am renuntat ca sa pot construi un pat ptr. a treia persoana. Nu are incalzire si nici cos de evacuare a gazelor din fabricatie. Cine are o Truma de vanzare sa ma anunte. As vrea sa-i montez una.
I-am mai montat antena si cd player mp3 cu doua boxe. Are stabilizator SSK. E prima mea rulota si sunt foarte multumit de ea tinand cont ca am cumparat-o din Olanda si nu au fost probleme pe drum.
Am si poze dar nu reusesc sa le pun.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Eu am Beyerland Vitesse 350/2 (probabil ca este generatia urmatoare) din 1990.
Are 621 goala si 900 MMA.
Nu am renuntat la baie si am cumparat WC Porta Potti.
Am si soba si doua butelii de 12,1 litri.De altfel in locul unde sunt buteliile nu incap mai mari.
Sunt foarte multumit de compartimentare,cu bucataria in spatele rulotei si spatiu de acces mare.
Nu-mi place ca este foarte lata (2,19 metri).

Imagine
Imagine
Imagine

Si ce este mai important:numarul de la rulota pe care l-am pastrat de la prima rulota si care este luat la rand,nu este preferential...

Imagine
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Adica ai o rulota pisacioasa... :D :D :D :D vad ca are si puta... :D :D :D :D
F. tare nr... Si rulota e misto...
Sper sa nu se supere Catalin ca te-ai bagat cu pisacioasa peste topicul lui... Tot asteptam poze de la el si hop Marius...
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Si uite asa s-a ales rulota mea cu o porecla... :lol: :lol: :lol:
Desi eu ii spun "rulotina"!
Mircea Ionescu
Membru fondator
19

Rulotina, e chiar frumos... Vezi tu, cand te enerveaza ai alternativa...
Cand am inmatriculat rulota am vrut sa-i pun B 99 TTL de la turtle, bine ca n-au avut ca apoi mi-am dat seama ca mai degraba te gandesti la tantalau...
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Beyerlandul meu este din 87 si e la fel de lata 219cm, asta ca sa fie destul de confortabila si pentru cei inalti ca sa poate dormi lejer. Eu am 1,85. Locul ptr butelie l-am demolat ca sa fac al treilea pat. Butelia o tin sub chiveta. Oricum nu am vazut rulota mai usoara de 541 kg. Toate merg spre 1000kg. Referitor la nr 80 TL CLL e tot la rand.
Nu-mi explica nimeni cum se baga poze?
Catalin Carata

Am uitat sa ma loghez mai sus. Sorry
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Deci simplu,deschizi respectivul subiect unde vrei sa scrii sau sa pui pozele,acum intri pe adresa http://www.imageshack.us/ dai browse,cauti poza care vrei sa o pui in mesaj si la resize image alegi rezoloutia dorita.Din cate am inteles rezolutia maxima permisa este 640x480.
Dupa aceia dai "host it!" si astepti.Dupa o perioada se va schimba imagine si apar mai multe link-uri.Eu il folosesc pe cel de sub reclama aia"stocks".
Dai un clic pe adresa si se face albastra,clic dreapta copy si mergi in mesaj si dai paste si cam atat.Vezi cand pui link-ul sa incepi un nou rand ca sa nu apara urat .
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Mircea Ionescu
Membru fondator
19

Simplu, nu? :D :D
Eu recomand sa te inscrii la ei, astfel vei avea practic albumul tau cu fotografii pe care le vei gestiona mai bine. Nu e asa complicat cum pare. Intai tre sa-ti faci cont de user la ei, apoi primesti un link pe mail pe care cand il accesezi intri direct in albumul tau. Dupa ce ai incarcat pozele revii la forum, apesi img (sus in dreapta) dai copy/paste linkul care ti-l dau ei la poza pe care vrei sa o postezi (eu folosesc linkul langa care scrie direct)si apoi iar img.
Succes.
Catalin Carata

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Rulota este din 1987
Ultima oară modificat 07 Apr 2007, 01:02 de către Catalin Carata, modificat 1 dată în total.
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Arata f. bine. :lol:
Ce an de fabricatie are?
S-o stapanesti sanatos si sa te folosesti de ea. :P
Oprisan Emil
Membru forum
16

Re: Beyerland Vitesse 350

Mesaj de Oprisan Emil »

sunt interesat de noi cunostinte.....mai ales din galati
Suntem rezultatul deciziilor noastre...