Multani de urale, chiar asa a si iesit! Foarte frumos ca de obicei. Prezenta, fara a face o numaratoare, a fost de aprox 20 echipaje din partea ClubRV.
Nu am rabdat sa plecam, pina sa nu va impartasim macar citeva imagini si impresii. Dupa parerea noastra, excursia " la Baloane " a fost fost f. reusita.
Ne-am intilnit cu colegi vechi, cit si noi, majoritatea din toate colturile tarii. S-au schimbat diverse impresii si opinii, intr-o atmosfera super destinsa.
De fapt pozele va vor spune totul. Pina la serbarea baloanelor, am reusit a face si o excursie superba cu Mocanita pe cei 14 km pina la Sovata si retur.
Postez citeva poze pentru cei ce nu au putut participa. O sa mai dam detalii pe parcursul acestor zile. Sper ca si o parte din colegii nostrii sa posteze.
Vremea excelenta si afinata din partea familiei Popa, a facut o placere in plus la plimbarea cu mocanita. Am " retinut " si citeva locuri de posibil popas pt viitor.
Conexiunea este destul de greoaie, asa ca voi continua in masura posibilitatilor...
.