Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
popescudan
Membru forum
14

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de popescudan »

Salut
sunt Dan Popescu din Braila
Posesor a unei caravane Kip din 90
sunt bucuros ca ma aflu printer voi si va multumesc pe informatiile de pe forum
salutare
Rulota KIP-42
Daniel Istrate
Membru forum
13

Mesaj de Daniel Istrate »

Va salut!!! Sunt din Constanta... pasionat in mod special de pescuit ... iesiri la padure, la munte. Toate astea le faceam cu cortul inainte, si am considerat sa trec la nivelul urmator. Am avut pana acum o singura iesire,,, sunt foarte incantat de conditiile ce le ofera o rulota, si recomand tuturor. Eu am achizitionat o rulota marca Sterckeman model fjord 370E, e foarte spatioasa si suficient de usoara. O trag cu un logan diesel de 70 de cai... si face fata destul de bine zic eu... nu ma asteptam. Inca ma ocup de hartii, momentan sunt pe numere rosii, deja se pare ca trebuie sa imi iau si cat E ca sa fiu in legalitate... ( tara trista...) [ in actele originale aveam : masa proprie 650 Kg, MMA 750Kg, iar in urma RAR'ului am MP 650 si MMA 780Kg.... in situatia in care sistemul de franare este mecanic pe inertie]. Asta e ma conformez, si ma reduc la vorba batraneasca.... : Avem o tara spendida.... pacat ca e populata...
Eu sunt agent de vanzari... ca si zona acopar atat Constanta cat si Tulcea, pot oferi informatii referitoare la drumuri.... campinguri.... orice va intereseaza. As fi ft incantat sa pot ajuta cumva comunitatea astea in care sper sa ma pot integra si eu. :D

Cu stima
Daniel Istrate
Cora Baltes
Membru forum
13

Mesaj de Cora Baltes »

Salutare!

Va urmarim de multa vreme "din umbra"(aprox 1 an), iar acum ne-am hotarat sa devenim si noi activi pe acest forum, deoarece consideram ca avem "de impartit" cu voi cateceva...
Suntem Cora (32) si Calin (34) din Sibiu si impreuna cu Victor (9) si Iana (4) formam o echipa - familia noastra - .
De 1 an detinem rulota din semnatura - un LMC Europa - din 1995, cumparata de la Ploiesti, de la un dealer foarte cumsecade.
Ne-a impresionat la ea, mobilierul bej foarte luxos, care ii da un aer foarte elegant si bineinteles dotarile!
Anul trecut am inaugurat-o la Mare, la 2 Mai, Camping Gelu, 16 zile...a fost cam mult pentru noi si ne-am hotarat ca anul acesta sa nu mai mergem la mare, ci la munte ! A fost primul an de cand nu bifam "prezent" la 2 Mai, dupa multe veri petrecuta acolo cu cortul!
Zis si facut, astfel am petrecut concediul scurt de anul acesta, intr-un mic turneu de 6 zile, Sovata, camping "Stana de Vale", Lacul Rosu, campare langa vila "Raza Soarelui" (am sa va dau detalii despre locatie in topic-ul corespunzator) si Durau camping "Leon". Am sa trec detalii si poze la locurile potrivite! Itinerariul concediului l-am alcatuit de pe acest forum, inspirandu-ma din descrierile voastre, adaptandu-l la timpul scurt pe care l-am avut la dispozitie si la ceea ce gaseam la fata locului!
De fapt asta este ideea de baza: numai cu rulota (sau ma rog, camper-ul) din dotare ai aceasta libertate totala de a alege locul si timpul pe care vrei sa-l petreci intr-o anumita locatie...fara prea multe batai de cap suplimentare.
Ne-a intrat in sange aceasta pasiune, atat noua, cat si copiilor si intentionam sa ne vedem in primul rand tara frumoasa pe care o avem in acest mod, apoi mai vedem daca ne incumetam si peste hotare cu "casuta in spinare".

Cam atat pentru inceput!
Fişiere ataşate
Noi pe Suhardul Mic.jpg
Noi pe Suhardul Mic.jpg (94.83 KiB) Vizualizat de 2046 ori
Atelajul nostru.jpg
Atelajul nostru.jpg (94.76 KiB) Vizualizat de 2046 ori
"Intelligence is like a river; the deeper it is the less noise it makes."

Fam. Baltes, SIBIU
Sharan 1.9 TDI + Rulota Hobby Excellent 460 UFe (2005)
Tel: 0752.11.44.18
tisi
Membru forum
13

Mesaj de tisi »

buna tuturor, ne numim tisianu, dan(41), vali(41) si vlad (11) suntem din calarasi, impatimiti ai muntelui posesori vw passat si abi ace pionner1995 de un an
passat 1999 si abi ace pionner 1995
bogdanfilip
Membru forum
13

Mesaj de bogdanfilip »

Salut. Ma numesc Bogdan Alexandru Filip, din Galati (desi de un an calatoresc prin tara), am 27 de ani si sunt pasionat de drum. Rulota KIP 390, desi vechiuta, este o bijuterie, mai ales ca a fost extrem de bine intretinuta de unicul proprietar din Olanda. Din pacate, n+am reusit sa fac altceva decat sa o inmatriculey deoarece timpul nu mi-a permis sa o scot prin lume, iar tocmai timpul ocupat de alte activitati ma determina sa o vand cat mai repede. Cu toate acestea, microbul rulotei e intrat adanc sub piele si abia astept anul viitor sa parcurg cat mai multi kilometri. Salut intreaga comunitate de rulotisti din Romania si sper sa ne intalnim cat mai degraba!
sorina_chirea
Membru forum
13

Mesaj de sorina_chirea »

Buna ziua rulotisti,

Ma prezint si eu / noi... adica am reusit sa citesc prima pagina a regulamentului si promit sa termin de citit :D

Deci: Sorina si Silviu, proaspeti proprietari al unei AVENTO, cam batranica (din '89) dar foarte bine intretinuta.
Chiar daca am reusit (cu audiente multiple) sa o inmatriculam la 60 de zile dupa depunerea actelor, ne-a plimbat deja in concediu - prin tara si inca de cateva ori la mare.

Speram sa intalnim cat mai multi rulotisti pasionati si sa partajam cat mai multe peripetii.

La cat mai multe zile petrecute in concediu!!

Sorina&Silviu
Ovidiu Statie
Membru forum
13

Mesaj de Ovidiu Statie »

Ma numesc Ovidiu STATIE, sunt din Bucuresti si locuiesc in Drumul Taberei.
Sunt divortat si am un baiat de 9 ani si jumatate ani pe nume David.
Sunt pasionat de munte, mare, drumetii.
Jobul meu e in zona de IT & Telecomunication (retele de calculatoare, software, hardware, instalari si service Telecomunications & Audio/Video Panasonic)

Am achizitionat de curand o rulota Knaus Sudwind 650 si o trag cu un Audi A4.
Ovidiu STATIE
Bucuresti
Audi A4 + Knaus Sudwind 650
jazz_ovy@yahoo.com
office@dataovy.ro
GABRIELA SERBAN
Membru forum
13

Mesaj de GABRIELA SERBAN »

BUNA SEARA!Suntem din BUCURESTI,GABRIELA si CLAUDIU,un baiat de 22 ani,o pisicuta(mandria casei)17 ani,avem actualmente o rulota englezeasca,am avut in trecut un LMC prea mare pentru noi,cu care chiar am fost la intalnirea rulotistilor de la BRAN 2007,am constatat ca suntem si in poze.Ne plac plimbarile in natura foarte mult,la fel si pescuitul. Dorim sa vindem rulota pentru a ne cumpara un camper.Asteptam sa ne revedem cat mai curand.
RULOTA ELDDIS HURRICANE GTX,FIAT STILO
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Bun gasit, oameni buni.
Ma numesc Mihai Cojocea, sunt din Bucuresti, casatorit, 42 de ani, un baiat de 11 ani, sunt pasionat de calatorii (in limita timpului disponibil) si de PESCUIT. Sunt din ce in mai hotarat sa-mi cumpar o rulota pentru 3-4 persoane si cred ca acest forum are suficiente informatii pentru a-mi fi ghid la cumparaturi. Revin cu informatii sau intrebari cand am sa plec la cumparaturi.
VW Passat 1,9 TDI 2002 cutie automata - HOBBY CLASIC
florin.geanta
Membru forum
13

Mesaj de florin.geanta »

Bine v-am gasit(in mod oficial), de citit va citesc cam de vre-o 3 luni, dar sa ma prezint mai intai, numele meu este Florin am 38 de ani si sunt din Bucuresti, casatorit, doi ingerasi si mai nou o rulota in dotare Compass Rallye 400, an fab 1991 pe care am achizitionat-o de curand.
Skoda Octavia II, Compass Rallye 400
Spinu Sebastian
Membru forum
13
Oras: Blejoi Prahova
Data nasterii: 04 Aug 1975

Mesaj de Spinu Sebastian »

Salutari rulotistilor! Numele meu este Sebastian Spinu din Prahova , casatorit cu Mihaela si inpreuna avem doi baietei ,unul de 9 ani si celalalt de doua luni.Dorim sa devenim rulotisti, dar cu greu gasim ce dorim . Adica o rulota de 4-5 persoane dupa '97 dar sa fie complet functionala si utilata. Poate fac un drum afara pentru asa ceva. Multumesc.
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

Salut, eu sunt Dan si acesta este primul meu post pe acest forum :)
Asadar, bine v-am gasit!
Saptamana trecuta mi-am luat o rulota Kip Grand de Luxe de care sunt foarte incantat si pe care o trag cu o Toyota Corolla.
Am apucat sa putin la mare cu ea si a fost grozav, sper sa reusesc sa fac cat mai multe iesiri.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Scrie răspuns