Campinguri Turcia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
lori_2001

Campinguri Turcia

Mesaj de lori_2001 »

Salut!

Am descoperit ieri forumul, si m-au interesat lucrurile, pentru ca imi place sa merg cu familia, masina si cortul.
In mod special, m-a interesat excursia in Turcia, deoarece vreau sa merg intr-o asemenea excursie.
As dori , daca se poate, mai multe amanunte privind campingurile turcesti: preturi, servicii, pareri, etc.

Multumesc anticipat.

Si mai adaug ca mi-ar place o iesire cu clubul RV, chiar si in tara.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Salut Lori
Bine ai venit,
Despre campingurile din Turcia gasesti cate ceva aici: http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/turkey/
Sunt convins ca sunt mai multe campinguri dar va trebui sa mai cauti pe net... Campingurile recomandate de ei sunt totusi verificate si sunt pe bune...
Esti bine venit la iesirile noastre, urmareste forumul pt ca iesirile sunt anuntate din vreme. Probabil ca urmatoarea iesire unde vom fi multi va fi de 1 mai...
Cred ca dl. Rusu ti-ar putea spune mai multe despre Turcia dar din pacate dansul are acum niste probleme pe care sper sa le treaca cu bine, asa ca nu iti va putea raspunde...
Succes!

Rugaminte, te rog trece in profil si localitatea de resedinta, e o operatie simpla (acceseaza profil, il gasesti in partea de sus a paginii dupa ce te loghezi) In felul acesta poti intria in legatura mai usor cu cei diin regiunea ta...
Multumesc.
Scrie răspuns