La initiativa unor colegi rulotisti care m-au invitat , vineri -s- duminica am fost prezent in locatia mentionata in titlu, care este off camping ,langa raul Teleajen. este si izvor de apa la 50 m . Se ajunge din localitatea Ploiesti pe centura (DREAPTA) DE VEST , spre Plopeni , apoi inainte spre Plopeni sat si dupa a3 a cale ferata se vireaza la dreapta pe o straduta asfaltata care urca putin , la 2 km la o bifurcatie se tine dreapta dupa care urmeaza un drum de macadam care coboara cca 200m , se ajunge la o stana, iar locul de campare este dupa aceasta stana la 200m.
de mentionat este ca daca ploua, la plecare , la urcare pe acest ultim drum poate fi mai dificil. iar accesul in general este pe o singura banda ce foloeste practic ambele sensuri.
am si poze aproape 100 de buc.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 335&type=1
am facut si foc de tabara , am luat pe " o tuica " ceva lemne de la baietii de la stana, gata " dimensionate".
ne-am plimbat si cu ATV ul , fara sa deranjam pe nimeni , nu sunt locuinte mai aproape de 500m
Ca observatie , mai vin grataragii in zona sambata , duminica , dar erau civilizati .