Intalnirea anuala delta-2011-organizare

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Re: ÎNTÂLNIREA ANUALĂ DELTA 2011- Organizare

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Tin sa atrag atentia mai marilor acesti forum ca am cotizatia pe anul 2011 platita integral si nu am vie sa accesez votarea.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Asta pentru ca votul s-a incheiat, data aleasa fiind 7-9 Octombrie !!!
Topicul cu votarea a fost inlocuit cu unul ( viewtopic.php?f=69&t=5158 ) unde se fac inscrierile cu mentionarea locatiei alese de Dvs : Off-Diadema sau Campinglac Murighiol
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Poate da cineva relatii despre preturile casutelor din camping?Nu am dori sa stam cu rulota pentru zilele respective .

Mesajde Isdraila Ioan » 18 Sep 2011, 13:19
Poate da cineva relatii despre preturile casutelor din camping?Nu am dori sa stam cu rulota pentru zilele respective .
Am gasit ceva pe site-ul campingului Lac Murghiol:adulti=3,5 E/persoana,auto=1,5 E,caravan=2 E,electricitate=3 E,camping car=3,5 E.Despre acest camping este vorba ?
Opel Astra g 1,7 dti caravan +rulota Dethleffs RT2
Tel.0729830690-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com "Nu te certa niciodata cu un prost!Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!...."
Orice problema are o rezolvare practica
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Dupa cum se observa si din preturi... nu sunt casute :oops:
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Nae George
Membru forum
14
Oras: Berceni ,Ilfov
Data nasterii: 06 Ian 1976

Mesaj de Nae George »

Casute se gasesc,la camping Girus (centru sat) pretul este de 80 ron casuta 2 locuri
telefon camping 0745205982
rmg_land@yahoo.com

RENAULT MEGANE 105 CP+ ADRIA 460
tel:0722.296.851 (telecom)
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Cum intri in Murighiol , pe langa prima casa din sat, pe partea stg. se face un drum de tara care duce la Camping Lotus http://www.google.ro/url?sa=t&source=we ... _s7hrx2HGQ si puteti sta si la casute . Camping Murighiol va fi la o aruncatura de bat de Lotus. Acolo a fost prima mea iesire in Delta cu rulota. Gazdele sunt "salon" , si-mi aduc aminte ca in pretul camparii de 15 ron/zi intra si o masa de peste. Era liniste si ne-am simtit f. bine cu toate ca ,,,Camping Lotus are iesire numai pe lacul Murighiol. Era sa uit !....am avut o barca "moca" din partea gazdelor la care mi-am pus motoru' meu ! Deci..... :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Multumesc pentru informatii.Nu stiam de preturile de la Girus.Ar fi dorinta din partea noastra de a veni (mai ales ca distanta nu este prea mare de la noi),dar nu suntem inca hotariti,depinde de timpul liber si starea vremii.Ar fi mare placere din partea noastra a ne intilni cu unele cunostinte(D-na Popa si Gabriel Serban). :D
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
muller alexandru
Membru forum
15

Mesaj de muller alexandru »

Ziua Buna la TOATA lumea ,
Am o remarca care poate va ajuta.....cine si-a propus sa treaca cu BACUL la Galati sau Braila...sunt probleme deosebite ..dureaza si doua ore trecerea,,,,dar mai ales masinile cu garda joasa ,rulotele sunt refuzate de a fi imbarcate.......intre pontonul propriu-zis unde acosteaza BACUL si BAC este o diferenta mare de nivel......totul din cauza ca Dunarea are nivelul foarte scazut si pontonul a cam ramas pe uscat ....In mijlocul Dunarii sau format Dune de nisip...foarte aproape de nivelul apei...Bacul se duce in amonte pentru a ocoli dunele...are un traseu in forma de U
Distractie placuta
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Problemele astea sunt si la bacul mare sau numai la cele mici?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
muller alexandru
Membru forum
15

Mesaj de muller alexandru »

Serpescu Gheorghe scrie:Problemele astea sunt si la bacul mare sau numai la cele mici?
Buna seara,
Am trecut azi pe la BAC....s-a mai reglementat problema ...au pus o tabla care sa compenseze diferenta de nivel dintre ponton si BAC,,,,Cam la 45 de minute circula,,,,,,,La GL sunt numai bacuri mari...este si unul mic dar pentru curse de noapte
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Se poate trece linistit si in mai bune conditii pe la Braila .Au bacuri mari si mici ,de obicei campere,rulote,microbuze,le baga pe mijloc pentru a debarca usor fara manevre .La bacuri au platforme reglabile in functie de inaltimea la mal.Pret 38 ron/rulota.Am venit acum o saptamina de la mare .Catre Tulcea drumul este bun,dar mai lung un pic.Pe Galati ,mai scurt dar prost pina in drumul de Tulcea de la Macin .Pe bacurile de la noi te baga amestecat cu masini mari si mici si mai este nevoie de ceva manevre de debarcare .De obicei iesim ultimii.Asa ca alegeti 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

cam asa se trece cu rulota...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Scrie răspuns