A vizitat cineva Ucraina ?

Excursii facute cu masina, avionul, vaporul ...
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

A vizitat cineva Ucraina ?

Mesaj de Rusu Mihail »

Spre surprinderea multora cu care am discutat, in aceasta toamna, ne-am propus a face o vizita in Ucraina, pe traseu Ploiesti-Galati-Bolgrad-Odesa. La Bolgrad, pauza.
Daca cineva din club, colegi, etc. a fost de curind,dar de curind, in aceasta zona, rugam a ne da orice informatie posibila. Cred ca e o realizare sa mai vizitam si Estul.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Nu e nimeni amator ? Nici un curios ? :lol:

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: A vizitat cineva Ucraina ?

Mesaj de Catalin Gigi »

Da eu am vizitat Ucraina dar acum 20 ani cand eram ghid la BTT pe traseul Polonia .
Nu iti ofera o liniste nici azi dar poti incerca.
Daca iti doresti poti cere ajutorul colegilor rusi membri FICC pe care i-am intanlit si anul trecut si anul acesta .
Anul acesta la Praga a avut cea mai spectaculoasa caravana ,prezenta cu doua cluburi fata de anul trecut in care au venit decat cu un echipaj .
Imagine
Imagine
unul din echipajele prezente la Praga dar si anul trecut la Umag .
ps ;stiu ca vorbim de Ucraina dar ma gandesc ca au mult mai multe informatii decat noi .
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

A fost socrul meu acum cativa ani si a stat in arest la Odesa vreo 3 zile.
Pentru verificari, luat din restaurantul hotelului.
Pe vremea aia era scandalul Moldoveano-Transnistriean si poate asta a fost cauza.
Sunt sigur ca s-au schimbat multe de atunci (poate in bine).
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

am avut necazuri cu raketii in Chisinau demult,personal nu recomand nici UCRAINA.....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Valentin Cojocaru
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 08 Aug 1976

Mesaj de Valentin Cojocaru »

Nu cred sa mai fie problemele din trecut....nici nu se poate compara cu vestul Europei dar,daca temerarul Mihai Barbu-un motociclist desavarsit- a reusit de unul singur sa ajunga din Romania pana in Mongolia nu vad de ce o caravana,un camper,sau orice alt atelaj asemanator nu se poate descurca....daca te ajuta cu ceva iti recomand mongolia.ro pentru ceva informatii
Scrie răspuns