Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Miercuri seara Gabi, se pare ca vei gasi deja doua campere in Mustang camping...Daca ajungeti in timp, promitem sa nu incepem si berea pina veniti ! :lol:
Vremea este superba, gazda e de nota maxima (ca de obicei), loc e suficient, deci si cei care inca sint indecisi, pot iesi la un weekend cu asemenea eveniment.
Se pare ca la acest eveniment prezentat de mult de catre colegul Peti, participarea ClubRV e destul de numeroasa. Continuare la Imagini si Impresii din excursii.
Am si eu o nelamurire si vin cu o intrebare , o asa reuniune super super frumoasa a fost cumva organizata de Club RV ? Asa reuniuni ar trebuii pentru membrii nostrii asa trebuie profitat la maxim de astfel de evenimente si facute intilnirile clubului, dar probabil implica prea mare efort. Dar am vazut ca am avut destui colegi care ne-au reperezentat cu cinste , si probabil ca s-au simtit excelent in acea atmosfera de destindere toatala . Ce ziceti domnilor din CD v-am pus pe ginduri putin ????
Sper sa nu fie sters.