Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Deja sunt sase persoane care doresc catalogul. Cand ne intalnim la Mustang facem plata si poate, pana atunci vor mai fi si alti colegi amatori de carduri ACSI.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Neata Vali - Voi comanda in curind 10 bucati. In 2012 , ne vom putea folosi de ele din plin, pt ca ACSI este totusi cam pretutindeni...
Pina chiar si in Romania au 28 de campinguri acreditate. http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/romania/ - Tinem legatura. :)
Un mic sfat celor care veti avea card ACSI: intrebati si la alte campinguri daca accepta cardul chiar daca nu sunt gasite in lista celor acreditate. Puteti avea surpriza (placuta!) de a fi acceptat! Eu am gasit in Austria si in Ungaria cate un camping care desi nu era in carte, avea sigla ACSI si am beneficiat de acel tarif preferential.
Din pacate am avut si experienta neplacuta sa-mi ceara si alte taxe peste cei 11/13/15 Euro. Daca serviciile pentru care va cer sume in plus apar afisate in carte, in dreptul locatiei in cauza, aratati receptionerului si refuzati plata lor. In multe parti o sa va solicite plata unor asa zise "taxe de turism" care din pacate nu intra in pretul ACSI :( . Am fost placut surprins de campingurile din Italia unde nici la cele de 4 stele nu mi-a cerut nici un cent peste tariful din carte, fata de mai multe locuri din Austria unde a cam incercat sa ma jecmaneasca! Ca exemplu...pentru 30 de minute de net WIFI intr-un camping din Dobriach am platit 9 Euro ! Si mergea incet ca o caruta! Acasa dau 4,5 euro/luna pentru internet la 100Mb full time!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
olah laszlo scrie:...pentru 30 de minute de net WIFI intr-un camping din Dobriach am platit 9 Euro ! Si mergea incet ca o caruta! Acasa dau 4,5 euro/luna pentru internet la 100Mb full time!
Eu am intalnit in mare parte urmatoarele tarife pentru WIFI:
1-2 ore - 5 euro;
5 ore - 10-15 euro.
...si vorba ta, mai "mergeau si incet ca o caruta".
Sigur am intalnit si varianta in care internetul era inclus in pretul de campare atat in campinguri cat si in camper stopuri.
Am intalnit multe campinguri in Italia, Elvetia, Franta si Austria care aveau mentiunea ACSI. Cred ca acel card ar aduce ceva economii intr-o excursie afara.
Sunt Jan vasiliu -omvesel,si am o rugaminte;daca un Ploiestean vine in vizita la Baluane,sa cumpere si pentru mine un catalog pe 2012si DVD. si cand vine la ploiesti sa dea un telefonsi voi fi prezent pentru ridicare, si raman recunoscator pentru gest. ( eu nu pot veni,sunt cu casa in renovare,muncitori,santier. Poate termin pana la iesirea in delta,multumesc janOmvesel.
Da, e cel mai recunoscut de toti, fluturam ca politistul portofelul cu carduri ACSI si FICC si cu toate ca cereau '' passport'', cand vedeau cardul FICC uitau ca suntem romani si erau f. bucurosi ca avem asa ceva... Nu am avut reducere cu cardul FICC la nici un camping, cu ACSI sigur fac reduceri darrrr... in extrasezon.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
In primul rand si cel mai important, isi dau seama ca esti rulotist adevarat si nu te plimbi cu rulota ca sa ''procuri'' de prin campinguri... In al doilea rand ai reducere la campinguri partenere... cred ca te-ai convins in vara asta... In concediul din vara asta, Germania, Austria, Olanda, Cehia... cand vedeau cardurile FICC, deveneam prieteni instantaneu, nu va pot descrie ce reactie aveau proprietarii de campinguri. Toti aveau sigla ACSI dar fiind in extrasezon nu i-au interesat aceste carduri.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com