Salutari tuturor! Frumos topic sincer nu-l citisem. Nu contrazic, nu comentez, decit atit stiu clar ca se poate si "off" atit in Germania, cit si-n Franta si-n Italia...Depinde de informatie si de gazda... :)
Cum zicea si Doru "
Mergi intr-o parcare germana si priveste la nemti. Se vor conforma celor de bun simt. .Parcarea (de regula ) este pentru o noapte. Cei saraci (vorbesc de nemti , se adapateaza...)
:) Pozele spun ca se poate...si off...Intr-adevar ca-i vorba de campere si nu de rulote, una din probleme fiind faptul ca foarte rar gasesti rulota cu rezervor de apa uzata. Plus altele. Priviti exemplele:
1 - In Germania in apropiere de 78462 Konstanz ! ...loc super pt campare pt 24 de ore (am stat 48 - ca nu te ia nimeni cu biciul la goana) cu posibilitate de a face gratar ! (contrazice legea picnicului) :D
In Franta mergind spre Camping Ardechois, locatie oficiala pentru Stellplatz. No problem, no risc, totusi o teama am avut comparativ cu Germania...Asta e, in 2 e mai greu, dar daca esti in 4 e altceva :)
In Italia, dupa traversarea Alpilor dinspre Valence, pe secundar N85 la 30 km de primul sat montan Argentera... :) Deci se poate, chiar cu spatiu pt golire WC chimic. Proprietatea Primariei, taxa 0 euro...
Si de final, citeva imagini super Off camping linga Wurzburg ! Da ! , e adevarat, "se poate si asa, daca gazda e neamt sadea" ( sarac e drept ) dar stie si toate cotloanele ... :D ...Pt noi e mai greu
Deci, se poate...Pentru noi a fost frumos, 2 zile off, 4 zile in camping, 1 la Pensiune si tot asa...Daca le combini, poti sa-ti faci toate poftele si afara, chiar daca "legea picnicului" e valabila si la ei :)
PS: scuze ca v-am intocsicat cu atitea comentarii, dar am scris mai peste tot, ca ramesem corijent de mai bine de 2 ani si ceva...Vad ca nevasta-mea pregateste camperul, fug ca-i rost " de duca " :)
Va uram tuturor DRUMURI BUNE ( secundare, ca autostrada nu-i de noi ) si: Sa ne regasim sanatosi prin cine stie ce cotloane vestice...ca se intilneste munte cu munte, dar camper cu rulota ...100 % :)