Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va multumesc d-nule Petre Scolareanu de informatia exacta referitoare la limitarea locurilor de parcare pentru fiecare apartament. Eu stiam ca respectiva Hotararea a fost modificata, insa nu bag mana in foc. Stiu ca se discuta vehement pe unele forumuri despre existenta unei propuneri in acest sens, care se spunea ca a si fost aprobata. Dar, cei drept, nu am verificat pentru ca pur si simplu nu am avut nevoie. Deci, mea culpa.
Doamna Mirea nu vreau sa va incit sau ceva de genul asta eu v-am rugat daca se poate sa imi spuneti si mie daca acea sanctiune ati primito fara o avertizare prealabila. Asta vroiam sa stiu fiindca peste tot in tara inainte de sanctiune esti avertizat in scris in cazul dumneavoastra sa ridicati rulota de pe locul acela . Asta erea nelamurirea mea si daca ati raspuns la asta imi cer scuze dar nu am vazut .
In rest sa ne tineti la curent cu demersurile dumneavoastra si va urez mult noroc in a reusii dar eu unul nu cred .
D-nul Popescu, nu am fost avertizati sa ridicam rulota. Ne-au invitat doar sa ridicam procesul verbal, ca si cum nu ar putea sa-l trimita si prin posta.