Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am citit si sunt foarte impresionat de cea ce am vazut ca pot face oamenii din suflet pentru alte suflete.
Foarte frumos si felicit pe toti care ajuta si participa
Rog frumos sa nu imi fie luat in nume de rau cea ce voi scrie in continuare dar va intreb oare merita cesti pariniti inconstineti asemenea ajutoare ????
Oare tot cea ce se face le face bine ??? Aceste ajutoare le merita doar acei copii nu parintii lor inconstienti.
Stiu va spune toata lumea noi ajutam copii dar prin toate donatiile care se pot folosii si adultii le veti face mult rau , ei vor astepta permanent mila voastra si va veni ziua cind va vor certa ca nu au copii lor ce sa manaince si i-ati lasat de izbeliste fiindca va venii si ziua cind va veti satura de acesti oamenii fara cap care profita de mila altora .
Cum e posibil cind eu ma stiu ca sunt vai steaua mea si cineva incerca sa ne ajuta din mila , noi acesti parinti ai acelor copii mai trintim un copil asa pe nepusa masa .
Fratilor sunt eu prea batrin si nu mai stiu cum se fac copii??? Oare acesti copii se fac scarpinindute in palma???
E normal cind au ce le trebuie si nu fac nimic si le vine totul dea gata sa stea si ei seara sa fie romantici si sa faca sex , da fratilor copii se fac prin relatii sexuale dupa o sticla de vodca ce e mai frumos decit sa facem sex fara sa constientizam ca miine ne va venii alt plod pe lume.
Astfel de parinti trebuiesc STIRPITI de pe fata pamintului, si va spun parerea mea acesti parinti nu merita acesti copii . Acesti parinti trebuiesc lasati fara copii , acesti copii trebuiesc ajutati in cu totul alt mod fiindca ei se vor inmultii pe fiecare an din vina acestor parinti care consider ca nu sunt sanatosi mental si care vor profita la maxim de bunavointa multor oameni care au copii si stiu clar ce responsabilitati au parintii de copii.
Nu vreau sa denigrez pe cineva imi place enorm de mult cea ce faceti si de aceea va felicit inca o data este fantastic de frumos cum ginditi dar veti vedea ca tot cea ce ati facut si veti face nu merita acei parinti inconstienti , acesti parinti care au inceput sa nu mai duca grija zilei de miine ,oricum nu duceau aceasta grije, dar acei copii merita mult mai mult nu acea soarta pe care acei parinti care nu se pot numi parinti le-a data-o pe acest pamint .
Imi pare rau daca s-a suparat cineva nu asta m vrut dar sunt extrem de indignat pe acei oameni care poarta statutul de parinti in asemnea conditii .
De la al doilea copil acel tata trebuia castrat si la fel si acea mama inconstienta .
Cam are dreptate Nae...Intr-o discutie telefonica cu Sandu T, cam acelasi lucru am discutat. Atit timp cit au apa si pamint, puteau sa-si lipeasca gaurile din zidul casei..
In plus, se poate si sarac dar curat, nu cu o asemenea fata de masa...Sa fim realisti, o matura din nuiele se putea face pentru a-si matura ceea ce se vede in fotografii.
Ori, daca asteapta de la altii ajutoare, ( copii le merita, sint de acord cu Nae ) exact asa i-am zis lui Sandu, atunci de ce continua sa faca copii ? Inseamna ca ...sti dvs.
Cazuri ca a lor sint sute in tara, dar ajut si am ajutat cu mare placere pe cei ce chiar merita, adica saraci dar curati si cerebrali...In cazul de fata eu personal ma abtin.
Ma ofer, nu ironic, de a-i plati montatul unui sterilet la doctorul nostru din Ploiesti, cind doreste -si- "daca" doreste.Daca nu, macar sa accepte un mare set de "balonase"
Pentru cei care doresc a face acte de caritate, se poate infintaFundatia Club RV, pt a nu se mai amesteca rulotismul cu donatiile, mai ales postate pe pagina principala...
Am avut Fundatia Sf. Maria, data exemplu pozitiv pe Prahova multi ani si am carat zeci de dubite pline de ajutoare din Olanda, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza.
In urma unei experiente acumulate, in timp ne-am sortat familiile nevoiase in functie de comportament si cind o sa ne gasim, o sa va explic si de ce. Cred ca ati inteles..
Nu amestecati ClubRV cu o Fundatie non profit, ca nu da bine. Nu este nici o logica ca proiectele umanitare sa fie deasupra Mediului si a Sponsorilor ce au legatura directa cu ClubRV
Daca nu ati vazut, deschideti prima pagina a Asociatiei ClubRV si vedeti ce este " prioritar "...iar, daca considerati ca am gresit cu ceva, imi cer scuze, dar nu prea cred ca am gresit.
Asa e Nae, ai dreptate, cu toate ca sunt printre donatori, dar am aceleasi ganduri. Dar am facut asta pentru Gigi Catalin ca m-am gandit ca el stie situatia si nu face rau ce face.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Am certitudinea ca Gigi Catalin a facut o prospectie corecta si ca acesti oameni merita ajutorul nostru!
Sper ca actiunea noastra sa-si atinga telul si sa nu-i indemnam la cersit ci sa le dam un impuls si un putin de incredere pentru viitor!
MODERAT ! Nu credeti ca este un mare pacat sa intrati in polemica la un subiect umanitar ?
V-ati spus odata parerea si cred ca este suficient !!!
In aceasta a doua postare nu faceti decat sa repetati ceea ce ati spus mai devreme .
Ce vina au copii ca au parintii inconstienti? Au avut ghinion sa aiba niste parinti fara minte. Postarea dumeavoastra are un sambure de adevar, insa acesti copii sunt victimile propriilor parinti. Noi nu le putem schimba viata, insa putem aduce o raza de lumina in viata lor.
Domnul Rusu a zis ce trebuie, daca vrea o interventie la doctor ar fi o investitie buna, dar... un avertisment... ajutam o data, asta e o binefacere din partea clubului organizata de Gigi Catalin care stie mai bine decat noi situatia, sunt o groaza de oameni amarati care nu au bani de paine sau cer pe la semafoare un leu sa ia lapte la copil si noi donam 1000 de euro unor amarati care nu au unde dormi dar fac copii, constienti ca nu au ce sa le dea de mancare. Cred ca Nae are dreptate de data asta.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
In urma discutiei cu Gigi Catalin, am aflat urmatoarele... Actiunea aceasta este pentru cele 2 fete mai mari care sunt supravegheate indeaproape de Gigi si de conducerea scolii pentru a primi educatia necesara. De parintii inconstienti nu ne intereseaza, copii mici vor fi luati de cei de la asigurarile sociale. Deci ideea este ca fetele sa aiba unde dormi singure, nu in pat cu parintii lor. Cred ca am dat destule explicatii...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Intrebare pt ceilalti voluntari: va mai duceti acolo? Eu nu am primit inca dimensiunile saltelei dupa care trebuie confectionat cadrul de lemn pt pat. Va rog sa-mi dati informatiile in cursul acestei saptamani, de luni sunt plecat si nu mai am timp sa ma ocup de pat.