Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Te intreb in locul lui Peti :
- Se poate lansa barca la apa direct din "camping" ?
- Se poate ajunge din lacul Murighiol cu barca in Dunare si apoi in Delta ?
- Crezi ca se pot parca 25-30 de masini pe strada ?
- Ce utilitati ofera "campingul" (apa, dus, WC, golire wc chimic, internet...) ?
si eu am vorbit cu proprietarul,nu are iesire la apa,doar din sat pe la sau pe dunara la vreo 3 km...este port ,acolo se poate lasa in parcare si masina.la murighiol se poate plati taxa de barca ?
Barca se poate lansa la apa doar de pe malul bratului care se afla cam la 5 km... Specific, campingul e la 300 m de la intrarea in oras.
Deci nu se poate lansa nimic din camping decat aeromodele...
Nu cred ca se pot parca prea multe masini pe strada si deja ar fi incomod pentru noi sa avem masina la 100 de metri de rulota.
Am uitat de dus... un boiler electric de 100 litri... sper ca am spus destul... toaletele curate si wc chimic normal, doar e camping. Intru acum pe chat pentru alte detalii...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
La intrare in satul Murighiol , pe partea dreapta ,este o constructie noua (se va observa negresit) "centrul de informare turistica".....si acolo se pot plati toate taxele ( de pescuit , de intrare in Delta Dunarii etc....)
PROGRAM: L-V . 7-15 ....tel : 0240 / 545.753
Sper sa va fie de folos aceasta informatie !!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sa inteleg ca unii vor sta off si unii in camping ? Distanta de la Diadema la camping este mare, doar cu masina se ajunge. Si placerea unde este ? Sa fim toti impreuna, desigur... Minoritatea se va supune majoritatii sau stam separat ?
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Da. Se va sta şi în camping şi off la Diadema, după opţiuni.
@Căline, s-a stabilit data: 7-9 oct. Prezenţa e pe celălalt subiect cu "Listă participanţi"!
AÅŸa l-au postat moderatorii.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Ar fi bine daca am putea sta impreuna, ori in camping ori OFF. Poate ar fi bine sa nu ne grabim cu rezervarea campingului pana la inceputul lunii octombrie cand vom putea avea o prognoza meteo mai sigura, dupa care vom decide. Credeti ca acest camping din Murighiol va fi asa de aglomerat si nu vom mai gasi locuri pentru perioada 7-9 octombrie ? Daca numarul inscrisilor nu depaseste 20 (capacitatea campingului) atunci nu va fi nici o problema sa ne cazam toti in camping.
Cu stima,
Violeta Popa
Rezolvat !
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sa inteleg ca sunt propuse doua locatii :camping si off.Este vorba de camping Lac Murghiol si camping Girus din localitate (casute situat vis-a-vis de Primarie)?Fiind cazati in aceste locatii separat ,gruparea s-ar impartii in doua si ar apare fenomenul de "bisericute".Parerea mea.Eu unul sunt dornic sa cunosc mai multi membri pe linga cei ce ii cunosc deja .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Datorita faptului ca anul trecut vremea nu a fost favorabila, unii colegi, ca masura de precautie, aleg sa vina in camping.
Cum spunea si doamna Popa mai sus, probabail ca daca nu se depaseste numarul de 20 de echipaje si vremea este potrivnica vor incapea cu totii in camping, daca vremea este buna, probabil ca multi vor veni off la Diadema.
Initial intalnirea a fost propusa off-camping la Diadema(aceeasi de anul trecut) dar pe parcurs a aparut si varianta camping Lac Murighiol, din motivele expuse mai sus(conditiile meteo)