Salut, am hotarat sa ne prezentam "casuta": rulota LMC 450(lord munsterland caravan)fabricatie 1995,4-5 locuri de dormit(se fac 2 dormitoare complet separate printr-o usa glisanta),este o rulota de lux fabricata cu materiale de calitate,masa proprie 900kg,mma 1200 kg,aragaz+chiuveta+scurgator vase din inox,frigider mare care merge la 12v,220v si cu gaz,incalzire trumatic cu gaz+ventilatia aerului rece+cald prin sistemul truma-vent,boiler electric pentru apa calda,toaleta cu wc fix(cu golire prin exterior)+cadita dus,2 mese pliabile,suport pentru 2 biciclete,2 trape,plase tantari+soare,spoturi,mobila din materiale de inalta calitate,cauciucuri absolut noi:accesorii-cort exterior pe schelet metalic,roata de rezerva,butelie plina,rezervor mare de apa cu umplere pe exterior,adaptor 220v,manivela cric.
Cam acestea ar fi datele tehnice si accesorile!
Singurul lucru care ne lipsteste si care ni l-am dori, ar fi chiuveta de la baie separata de WC si de cada de dus, am vazut ca exista si deasemenea nu are apa calda la dus, numai la bucatarie...si asta se poate face, dar din pacate nu prea suntem priceputi..si in Sibiu nu sunt pasionati ai "rulotitului" care sa ne ajute.
Destul cu vorbitul....cateva poze sunt edificatoare!