Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am fost in vara asta pentru doar 3 zile la mare la Sozopol.Am revenit dupa o pauza de 3 ani si ne-a placut la fel de mult.
Cum nu agreem statiunile aglomerate nici ale noastre nici ale lor, am ales sudul Bulgariei,statiunea Sozopol din regiunea Burgas.
Sozopolul vechi (unde am stat noi)e mic,linistit si pitoresc.
Va pun cateva poze si daca vreti amanunte va stau la dispozitie.
Foarte frumoasa asezarea, banuiesc ca ati stat la una dintre casutele alea din lemn! Sau ati fost cu rulota? Mi-a placut foarte tare ultima poza in care banuiesc ca este Raducu care executa o frumoasa saritura...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Da, am stat la una din casutele de pe faleza.Cu rulota nu se poate intra acolo pentru ca stradutele sunt toate atat de inguste ca nu pot trece 2 masini.Manevre de intoarcere excluse.Si DA!E Radu in ultima poza!Si noua ne place dar...mai ales lui!