Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
De cateva zile, chiar si noi moderatorii ne descurcam tot mai greu in rezolvarea problemelor de moderare a forumului, in special datorita faptului ca problemele semnalate sau intalnite de noi sunt de ordin tehnic si tin de ADMINISTRAREA forumului.
Spre exemplu : un topic postat gresit trebuie mutat . Numai ca atunci cand dau click pe "Move topic" si apare "Please select a destination forum" nu prea am ce selecta deoarece nu exista lista de topicuri disponibile.
Alte probleme semnalate de numerosi membri ar fi :
- Nu se pot posta poze, chiar daca acestea au mai putin de 100Kb.
-Nu au acces la anumite topicuri/sectiuni, desi pana acum cateva zile aveau,
-Nu pot posta raspunsuri in anumite topicuri/sectiuni
Domnule Curelea, poate aflam si noi ce se intampla cu forumul si poate rezolva vreun ADMINISTRATOR aceste probleme (care asa cum am mai spus depasesc competentele si cunostintele tehnice ale unui moderator).
Din pacate suportul oferit de platforma phpBB este cel mai slab existent...dar si cel mai ieftin. Are atatea "gauri" incat si un hacker incepator este in stare ca in cateva minute sa faca varza tot forumul, sau macar sa se distreze, redenumind butoane, etc. De asemenea pot posta motoare de cules date (adrese de e-mail, numere de telefon, adrese, pe care ulterior sa le valorifice in scopuri diverse ...mai mult sau mai putin nocive.Din pacate descreierati de acestia sunt n+1 in lume. Rezolvarea ar fi doar una radicala: domeniu si server propriu, sau inchiriat de la firme serioase, care asigura o securitate relativa (spun relativa fiindca din pacate pe calea netului ceva sigur nu e niciodata), dar care coasta mai mult decat actuala platforma.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Nu ma pot loga pe forum in ultima perioada,si chiar foarte des, imi spune ca adresa www.clubrv.ro este inexistenta...care este problema?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Daca nu va puteti loga pe forum incercati sa anuntati si distribuitorul dumneavoastra de net ...am patit-o eu personal ,nu ma puteam loga pe 3 pagini de web ...dupa ce am anuntat si am facut specificatia despre ce situri era vorba in 10 min a fost rezolvata problema ...printre cele 3 era si clubrv-ro :mrgreen: .
Asta nu inseamna ca poate fi rezolvarea oricui ...
Ieri, toata ziua nu am reusit sa intru pe forum si azi pana acum 5 minute, chiar asa...distribuitorul de net poate sa blocheze intrarea pe un site anume?...nu am nici o alta problema,intru pe orice site, numai pe clubrv nu pot... :(
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Faptul ca ati reusit sa scrieti aceasta postare dovedeste ca...puteti accesa forumul.
Problema Dvs. este ca nu il puteti accesa de pe orice "provider" de internet !
Nu Sandu,intru numai de acasa,deci cu acelasi provider, si ca sa zic mai precis, din 7 zile 3-4 nu ma pot loga pe forum,problema care persista de vreo 3-4 saptamani
Niky si Lavinia Radu
Si eu, ca si multi alti colegi am avut aceeasi problema, pe care am rezolvat-o cu "providerul" de internet.
Atata timp cat pe forum nu iti este blocat accesul ca "user" sau "IP" , iar noi toti ceilalti putem accesa forumul, problema este de la furnizor.
Niky si Lavinia Radu
Si eu am avut aceeasi problema o singura data, am sunat provideru' , i-am dat acces la calc printr-un programel si am vazut ca a schimbat niste adrese dupa care a mers fara probleme...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Un strigat de nedumerire, sa ma lumineze si pe mine cineva ,de ce nu pot scrie si eu cate ceva pe prima pagina ,la urma de tot, sunt pedepsit -ori am gresit cu ceva, rog mult sa -mi spuna sa nu mor prost doamne iarta. jan. S-a rezolvat . functioneaza fara probleme si la dvs. era vorba de chat LUPU Ciprian