la Valea Doftanei . ne-am simtit bine in cele cateva iesiri pe care le -am organizat , la invitatia desigur a lui Sandu M-
Cei care eu venit s-au simtit f f bine! F multi din Club RV sunt dornici de a se distra , la fel ca si mine - dar consider ca libertatea unui om este ingradita atunci cand il deranjezi , asadar ......
...........@ NAe
imi place ca esti DESCHIS LA ORICE SI esti dornic de distractie , dar nu inseamna ca trebuie sa ii obligam ci pe ceilalti sa faca ce dorim noi sa facem ...
asa cum spunea un domn, GAbi Peterca in propuneri activitati - referitor la " NOI " cei "ascultatori "
aici ...
viewtopic.php?f=69&t=4839&start=30
se poate deschide un topic cu asa ceva si vei vedea ca VOR FI multi DORITORI - AMATORI de astfel de iesiri cu dans si muzica , distractie , voie buna , cu mai multa galagie , fara restrictii , ca si aici la PAltinu -
ASTFEL VA EXSISTA optiunea de a nu participa , sau daca particicipi stii de acasa ca nu vei putea dormi decat dupa h 00
din cauza celorlalti care au venit special pt a se distra .
IN club RV sunt oameni de distractie , am vazut-o si la Iepuresti de exemplu cand au fost multe echipaje + alte intalniri , asa ca nu sunt de acord CU IDEEA ca pe acest club sunt membrii , care se baga la somn de la h 20 , sau nu se distreaza iesind cu rulota doar pt a se relaxa in natura..... sau au inhibitii de orice natura
Nedorind sa ma indepartez de la subiect- topic iti spun ca noi cei care am fost la Paltinu , anul trecut sau in acest an si nu sunt putini din clubrv , suntem ca si tine dornici de a ne distra ..
Am fost aici si eu , ( LUPU Ciprian) , Deliu Relu , Buliga Relu , Sibiceanu Sorin , Cristi Stoica , + Fane ( cel cu Toyota), Gabi Iancu + colegul de servici ) + inca cel putin 10 echipaje pe care nu le mai enumar aici,, toti sunt ASA CUM VREI TU SA FIE !!!
CONCLUZIA : urmarind pe forum atat la imagini si impresii , cat si la propuneri activitati , poti alege sa iesi cu unii sau altii din aceasta mare FAMILIE CLUB RV .
astfel, participand doar acolo unde-ti este locul sau unde te regasesti cu siguranta te vei simtii bine , nu vei fi deranjat de atitudinea altora , si nici tu nu vei mai deranja pe nimeni.
VOi posta la propuneri o iesire de acest fel ........la CARE PREZENTA TA VA FI OBLIGATORIE !!!!!!!!!!!!!
locatia pe care am sa o propun cred ca va fi chiar cea de aici din acest topic pt 9-10 -11 sept , data la care va avea loc si festivalul CASCAVELEI in localitatea Valea Doftanei
zona este una din cele mai frumoase din Romania , in opinia mea, ca peisaj si posibilitatea de a te plimba cu bicicleta in aceste locuri unice + f aproape de Bucuresti.
in continuare propun sa revenim la o stare amicala , de prietenie , de familie a rulotistilor si trimit video dedicatie pt NAe - un link cu un minidemo ;)
video
http://www.facebook.com/video/video.php ... 2&comments
si poze
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Va salut pe toti si va urez drumuri bune !!!!!!!!