Camping Zodiac Jupiter

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Camping Zodiac Jupiter

Mesaj de Panait Valentin »

Este posibil sa ai dreptate Tudor, poate ai fost intr-o perioada cand nu era varf de sezon si preturile erau pe masura ( se practica in multe campinguri ), dar dupa stiinta mea si dupa spusele colegilor preturile sunt destul de piperate.
Preturi bune si conditii acceptabile gasesti aici : viewtopic.php?f=70&t=4370
Imagini si impresii aici : viewtopic.php?f=3&t=2084
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Vali stie! :D :D Nota 10!
Ana Bejan
Membru forum
13
Oras: Pitesti
Data nasterii: 01 Ian 1980

Mesaj de Ana Bejan »

Salutare la toata lumea!

Saptamana trecuta am fost in acest camping si a fost foooarte frumos. Desi constrangerile si asteptarile cu privire la camping au fost mari din cauza ca am mers si cu piticul nostru de 1 an, totul a fost la inaltime. Grupuri sanitare curate, fara urma de uzura - as putea spune ca erau noi dar nu am fost si in alti ani ca sa vad daca erau intr-adevar noi sau nu :), bine dotate, apa calda, internet, liniste, umbra, gratar dublu nou, mese de lemn la care puteai sa stai, bancute pe marginea aleii, loc de joaca pentru copii cu 4 leagane, 2 tobogane, un turnulet si alte nebunii. Parcul superb, ingrijit, nici daca ne puneam rulota in mijlocul Herastraului nu cred ca ne placea mai tare :). In ultima seara am vazut si un arici misunand pe acolo :).

In concluzie, recomandam cu caldura!

Pret: 59 lei/zi/ rulota + masina + 2 adulti. Curentul si internetul incluse.
3 rulotisti foarte incantati: Ana + Florin + bb Calin
Renault Megane 1,5 dci + Knaus Country 1991
tudor satnoianu
Membru forum
16
Oras: Braila
Data nasterii: 20 Mar 1972

Mesaj de tudor satnoianu »

Salut pe toata lumea...si eu recomand campingul Zodiac.Vara asta l-am vizitat de trei ori in plin sezon si am ramas placut surprins de curatenia de la grupurile sanitare,apa calda la discretie si de linistea din timpul noptii.
LR FREELANDER+BMW X5+ABY AWARD MORNINGSTAR
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Desi sezonul este pe sfarsite, poate ne spui cate ceva despre preturile practicate, conditii, date de contact...
Orice problema are o rezolvare practica
tudor satnoianu
Membru forum
16
Oras: Braila
Data nasterii: 20 Mar 1972

Mesaj de tudor satnoianu »

20 lei rulota,7 lei masina , 16lei persoana,curent si internet incluse...pret pe ziua de campare.In plus eu am avut si un pavilion pe care nu am fost taxat.Date de contact nu detin...eu merg de cativa ani acolo si de fiecare data am gasit locuri chiar si in plin sezon(mai inghesuit dar s-au gasit locuri).Inca ceva ,nu mi-a disparut niciodata nimic cu toate ca am lasat lucruri de valoare la vedere si puteau tenta.
LR FREELANDER+BMW X5+ABY AWARD MORNINGSTAR
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Foarte frumos am trecut si eu pe acolo ca erea in drumul nostru micut si cochet darrrrrrrr oare care ar fi difernta dintre 59 lei rulota si 2 persoane si 30 lei la Venus curent si internet inclus plus frigider la dispozitia clientilor plus gheata free, este aproape dublu si sincer nu prea am vazut
diferenta mare intre cele 2 campinguri . Calculat la 37 de zile cit am stat eu la Venus se aduna ceva bani si daca diferenta de pret nu ar conta recomand camping S unde pt 1 zi rulota si 2 persoane in luna iulie erea 107 lei.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Noi am ales Camping S anul acesta. Am trecut pe la Zodiac insa si am ramas placut impresionat. Am fost si noi clientii acestui camping pt cativa ani, pe vremea cand puteam sa parcam masina exact la plaja Venus, copii, barcute , colace...toate trebuiau carate iar pe jos din camping Zodiac este cam departe pana la plaja.

Pt Nae....exagerezi ...am platit in Camping S 14 lei adult / 20 rulota / 10 auto / 15 curent. aprox 100 lei / zi 3+ 1/2 adulti , auto /rulota /curent. Si mai e o chestie placuta la campingul asta.." Dai un ban dar stai la plaja" :D
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Bogdanel asa este cum spui tu darrrrrrrrrr te rog sa urmaresti unde am fost de 1 Mai si ce am postat atunci, sau daca nu ai incredere in ce spun eu intreaba pe Dan Iliescu prin ce clipe de cosmar a trecut atunci in Camping S
Cit despre diferenta de pret nu se compara nici o data 30 cu 100 si dau 100 si stau toata ziua numai in soare si sa nu mai spun ca daca as fi spus la receptie ca folosec AC m-ar fi taxat 50 lei pe zi curentul.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sunt de ceva vreme in camping S si ca in fiecare an vin de doua ori cite trei saptamini,o luna;in iunie si august-septembrie.Am cerut relatii de la Nae la telefon despre camping Palace si in final tot unde merg de obicei ,am ajuns sa stau.Preturi de actualitate:10 lei persoana,8 lei masina ,15 lei rulota si 15 lei curentul .Aici am tot ce imi doresc :apa calda permanent ,plaja aproape,internet de mare viteza,locul meu -nu ne deranjam .Am gasit pe Ionita Bogdan,Vali Mocanu ,Sorin (care are un camper f.f si care l-am intilnit si in iunie ).A mai venit si Dragos-Iulian Dobrovat(din spusele lui Ionita ...)eu sunt deschis discutiilor ,dar ........ :( Imi place aici ,de aceea vin mereu ,este campingul meu preferat,chiar daca preturile .....
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Rolul acestui topic, ''Campinguri din Romania'' este de a informa colegii de conditiile si preturile din diferite campinguri vizitate de noi iar camperistul, rulotistul, cortistul alege in functie de posibilitati, afinitati, utilitati, asezare etc. unde v-a petrece concediul.
Nu cred ca-si are rostul o polemica de genul : ''dincolo era mai ieftin'' !
Sa ne vedem sanatosi !!
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Chiar daca nu este un camping cu deschidere la mare, este un camping "exagerat" de verde si de curat. Ca minusuri punctez faptul ca faci 10 minute pina la plaje iar pozitionarea lui langa sosea face noptile destul de agitate. Proprietarul este impotriva muzicii in incinta campingului fapt care m-a facut sa merg deseori acolo. Eu il recomand.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Scrie răspuns