Intalnirea anuala delta-2011-organizare

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Luidort Peti
Membru fondator
18

Re: ÎNTÂLNIREA ANUALĂ DELTA 2011

Mesaj de Luidort Peti »

daca din camping nu ne putem sui pe barca pica ...ce bine ar fi fost.ce camping e daca nu are iesire la apa...
ramane varianta...o alta varianta...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Apropos de Lacul Murighiol....NU prea ai ce sa vezi !...l-am batut in lung si-n lat in urma cu vre-o 3 ani.....si nici la capturi deosebite sa NU va ganditi !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Din ce am vazut in pozele de anul trecut locatia este intradevar frumoasa dar cred eu neincapatoare. Ati luat in calcul sa zicem undeva la 30-40 de echipaje unde ar incapea?
Daca nu imi este luat in nume de rau ar trebuii supusa la vot o alta locatie . Dar mai inainte trebuie vazut cam pe cite echipaje s-ar putea conta .Daca ar fi citeva echipaje ar fi ok locatia si ar ramine doar data de luat in calcul, dar daca s-ar reuni cam cite echipaje am spus nu vad unde ar putea campa . Faca si eu o propunere pentru aceasta reuniune mai ales ca timpul s-ar putea sa nu tina cu noi eu propun Camping Venus mai ales ca multi dintre noi nu doresc decit o revedere cu colegii de pe Club RV.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Va rog sa cititi :
http://www.ddbra.ro/
Aici gasiti toate informatiile oficiale privind tarifele de acces in delta si traseele acvatice sau terestre de parcurs.

De asemenea comunicatul:

ANUNÅ¢ IMPORTANT - 29 august 2011

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă vizitatorii că în perimetrul Rezervaţiei este interzisă camparea, cu excepţia locurilor de campare autorizate, amenajate şi dotate corespunzător cerinţelor igienico-sanitare.

Menţionăm că în conformitate cu prevederilor Art. 12, pct.9 din Legea nr. 136 din 5 iulie 2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 82/1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării" constituie contravenţie camparea în afara zonelor aprobate sau în altfel de condiţii decât cele autorizate, precum şi nerespectarea regulilor stabilite pentru utilizarea zonelor de campare şi se sancţionează cu amendă de la 70 lei la 200 lei pentru persoane fizice şi de la 100 lei la 250 lei pentru persoane juridice.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

deci...atuncia ce se intampla ?
Fişiere ataşate
Teljes képernyő rögzítése 30.08.2011 140249.jpg
Teljes képernyő rögzítése 30.08.2011 140249.jpg (162 KiB) Vizualizat de 1207 ori
tel. 0722 509492
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

luidort peti scrie:deci...atuncia ce se intampla ?
Eu propun sa mergem unde ne simtim bine....
Sau la Seimeni ...sau unde vreti voi ....important sa ne strangem si sa ne revedem.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

langa lacul razin nu se poate campa ?
tot e rezervatie ?
cum am vazut prin canale se poate ajunge si pe dunare ...
sau ramane varianta camping...
tel. 0722 509492
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

deci pentru mine e clara situatia .
eu ma duc la camping.am vorbit cu proprietarul ,el poate asigura si organiza si excursii in delta pentru grupuri .
deoarece anul trecut i sa tres teapa de club rv,nu mai merge cu rezervarea.adica l-au sunat au spus ca sunt din clubul rv au rezervat locuri,si nici macar nu au anuntat ,mai boule,nu ne mai astepta...ar fi bine de stiut totusi cine abuzeaza de numele clubului !
deci va rog cine doreste ,cu maxima seriozitate ! sa vina la camping in data de 6 ovtombtie sa precizeze.
lista :
1 peti - dej - rulota
tel. 0722 509492
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Care camping Peti ?? ce capacitate are ?? aici vorbim de intrunirea anuala a clubului din delta !!! aveti un pic de rabdare inca se fac demersuri pt a gasi o locatie sa fie corespunzatoare ca si spatiu dar si legala sa nu incalcam propietatea rezervatiei.In maxim 2 zile aveti un raspuns .
Incercam sa gasim o locatie in care am putea sa stam cat de cat lejer toti cei care isi anunta participare ....pot fi 30 sau 40 ...nu putem participa selectiv .Bine ar fi daca am sti macar aproximativ cati suntem dispusi sa participam la aceasta intrunire.
Veniti cu variante ajutatore...nu cu propuneri gen ,,intrunirea din delta ar fi bine daca ar fi la Timisoara ...,,
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

camping murighiol...
are capacitate de 20 rulote.toate dotarile ce inseamna o campare civilizata...
asteptam 2 zile ...
tel. 0722 509492
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Am gasit si eu o ciudatenie asemanatoare aici , oare Murighiol nu se afla in rezervatie ?
Se pare ca si taxele se platesc obligatoriu...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Ciudatenia este ca harta postata, nu este valabila.
Pe site-ul ARBDD vei gasi asta : http://www.ddbra.ro/trasee-turistice.php#zcamp
http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php
Pentru posesorii de barci (Peti) vezi : "3.Accesul cu nave şi ambarcaţiuni în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării se face respectând ORDINUL 111/2007 Reguli privind accesul şi circulaţia pe canalele şi lacurile interioare din perimetrul RBDD, emis de Ministerul Mediului şi Pădurilor, în baza permisului de acces pentru nave şi ambarcaţiuni.
Obţinerea permisului este condiţionat de plata unui tarif: 100,00 lei/ambarcaţiune/an, respectiv 20,00 lei/ambarcaţiune/sejur.Încasarea tarifului pentru accesul cu nave şi ambarcaţiuni se face la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării de Luni - Joi: 08.00 - 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00."
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns