Eu am inteles ce vroiati sa spuneti domnule Popescu, mizati pe cantitate si nu pe calitate la iesiri cel putin. Eu nu merg des, in unii ani fac 4-5 iesiri adevarate in altii 2-3 in functie de timp si de predispozitia pestelui de a manca, la bat de mana in week-end nu le pun in calcul. Da, ma pregatesc serios cand fac o partida, stau cel putin 4 zile si nadesc adecvat, nu 1 tona dar cateva zeci de kg dau nada iar locurile de pescuit sunt la peste 150 km distanta. Pun poze tot timpul de la iesiri pe forumuri si sincer de prin 2008 de cand merg acolo nu avut partida fara sa prind macar unu din 2 cifre.
Daca pescuiti de cand eram eu la liceu sau la facultate, eu deja eram inrait la varsta aia, vechile mulinete Delfin, Metal-Inox, Dam si Abu Garcia erau un vis pentru mine cand au aparut la fel ca si lansete din fibra plina Germina. Deci cand va incepeati dumneavoastra pescuitul eu ma plictisisem sa colaborez cu reviste de specialitate din anii '94 si fusesem si la o Cupa Mondiala la Crap ca arbitru.
Hatru am fost de cand ma stiu iar la intepaturi si dedesupturi mai rar am tovarasi la fel de iscusiti, cine ma cunoaste stie ca ma amuz copios acum si nu scriu cu rautate.
Faptul ca aveti abonament pe acele balti si rezultate mediocre, e si mai grav dupa mine, mai bine nu spuneati. Pana la urmatoarea mea iesire serioasa va dau totusi un pont ca sa apareti in poze cu unul de peste 15 kg tinut deasupra saltelei.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

- reteta succesului 16,4 kg.jpg (92.17 KiB) Vizualizat de 1627 ori
Si va urez in continuare iesiri si capturi asa cum va plac adica fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar :D