Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru Peti si poate si pentru alti colegi care nu au apucat a vedea topicul Seimeni : viewtopic.php?f=2&t=4717 - sau - : http://www.youtube.com/watch?v=SiKy9FQdncQ
Dupa cum vezi Peti , odata ca ai avea de parurs 600 km si in plus dupa cum se vede si in filmare, e loc pentru Intilnirea Europena a rulotistilor pe acest aerodrom natural. :D
eugen hotaraste.
am cautat seimeni probabil e frumos si mai putin tantari...
eu acolo incerc sa ajung unde spune eugen....
si abea astept sa stau in barcuta si sa barai ( a barai)in jos si in sus...
Pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a participa la intalnirea din delta propun decalarea perioadei astfel:
7-9 octombrie varianta I;
14-16 octombrie varianta de rezerva.
Riscul vremii nefavorabile exista permanent.
De asemenea, pentru cei care doresc sa vada delta dar sa fie cazati in camping, exista Campingul LAC MURIGHIOL, care ofera conditii deosebite si este situat in comuna, cu acces din drumul asfaltat.
Cred ca daca sunt mai multi doritori pentru aceste camping, se poate negocia un pret convenabil .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Daca este la asfalt si sunt locuri pentru toti participantii... de acord, am inteles ca si debarcaderul de vapoare este aproape... Daca vrea cineva sa mearga in recunoastere in week-end saptamana asta sunt liber.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Întâlnirea din Deltă a devenit una tradiţională, fără a avea pretenţia de a fi una naţională.
Din acest punct de vedere, orice altă întâlnire la Dunăre, în altă locaţie (ex. Seimeni), nu derenjează pe nimeni.
Delta este frumoasă oricând, dar e mai frumoasă primăvara şi toamna.
De aceea, locaţia propusă de mine (terenul privat poreclit "camping") rămâne valabilă.
Propunerea lui Costel cu campingul din Murighiol este suplimentară, şi se adresează celor cărora camparea off de pe malul apei nu le surâde.
Apropo, Peti: nr. de tzântzari pe cmp piele om este acelaşi şi pentru on şi pt. off!!
Data însă, va fi stabilită în urma acestor discuţii (aşa cum am specificat la începutul subiectului) şi nu am nimic împotrivă să fie amânată cu o săptămână, aşa cum propune Costel (pentru a ajunge şi cei care se vor duce şi la "baloane").
Şansele de ploaie ţin de "ce ne este scris", nu de meteorologie! :shock:
@Peti: campingul nu are ieşire la apă. Trebuie să mergi cu peridocul la lacul Murighiol sau la Dunăre pentru lansare.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar daca doriti o iesire la Seimeni, va acord tot sprijinul.
Daca se face iesirea la Murighiol si suntem sanatosi, venim si noi cu rulota din dotare
La Seimeni: (comentez si eu rautacios), lansarea oricarei ambarcatiuni la apa, se poate face de la 5 m de rulota/ peridoc...si costa 1 bere pt fiecare impingator.. :lol:
Dar daca se decide locatia "universala", participam ( 75% in camping ) dar, studiem meteo din greu, pt ca sigur nimanui nu-i place sa impinga la atelaj folsind cizmele.
O parere personala ar fi, ca cei care vor intr-adevar vizitarea Deltei, trebuie sa organizeze o excursie de cel putin 5 zile ca sa inteleaga ceva si nu la o intilnire ClubrRV