Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Felicitari Sorin, eu pot spune ca l-am vazut primul dintre forumisti, deoarece am avut placerea sa ne intalnim la vanzator. Inca odata felicitari si sa-l plimbati sanatosi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Felicitari Sorin sa va bucurati de el cat mai multi ani,am avut ocazia sa-l admir la Corbu acum doua saptamani,Dafi cred-ca se simte in largul ei acum :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Sa fiti sanatosi si sa o plimbati cat mai mult !! ar fi fost frumos sa fi ajuns mai devreme (camperul) sa ne fi insotit la Cap Nord ,dar concedii o sa mai facem poate nu la fel de lungi dar macar la fel de frumoase !! Super combina frigorifica ,super mare garajul,frumoasaaaa !!!
Sa o purtati sanatosi !!
Soe DRAGA ,mi-a impietrit inima cand am vazut asa ceva, si EU visez la un camper si poate ma ajuta Dl. sa realizez acest vis. Am urmarit tot topicul si am ramas placut surprins de tot ce a aparut pe forum, deasemeni impresiile colegilor. Asta i-mi place mie la R.V. sinceritatea colegilor,NU invidia, si asta e un lucru FFF,important.Drumuri cat mai multe si sa ne intalnim sanatosi. Cu mult drag janOmvesel.