cadita dus

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabi Peterca
Membru forum
14

cadita dus

Mesaj de Gabi Peterca »

Buna seara !
Vreau sa montez o cadita de dus intr-o baie dintr-o rulota Beyerland Sprinter 350 din 1991, cu toate accesoriile necesare pt scurgerea apei la exterior (mufe, conectori, etc). Spatiul interior unde vreau sa montez cadita este de 70cm latime si 91cm lungime.
In baie este un robinet cu contact electric, pt apa rece de la chiuveta. As vrea sa-l inlocuiesc pe acesta cu un robinet cu cap de dus, care are furtunul « ascuns » in spatiul mobilierului. Ma intereseaza modelul care se scoate si se face dus, dupa care se ruleaza furtunul de dus la interior, iar capul sta la chiuveta pe post de robinet.
As vrea sa montez si o fereastra, aici mi-ar trebui cadrul care vine montat in peretele rulotei si geamul de plastic aferent.
Va rog sa-mi spuneti de unde as putea achizitioana aceste accesorii (fara Peti si Exis).
Pot fi si produse sh din dezmembrarea unei rulote.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Re: cadita dus

Mesaj de Costin Tabra »

Gabi,

In baie in acest moment ai vreo trapa in acoperis? Si ce dimensiuni are? Daca raspunsul la prima intrebare este afirmativ, iar raspunsul la a 2-a intrebare este 40 x 40 cm, atunci nu te complica cu fereastra de baie, caci costurile sunt destul de mari.

Pentru raspunsul la celelalte intrebari, intra pe http://www.cca-international.ro si vei gasi la sectiunea de piese si accesorii noi un link spre furnizorii nostri. Fiind importatori Reimo in Romania sigur le putem comanda si ti le aducem din Germania. Pentru Movera suntem doar distribuitori si este mai greoaie procedura de achizitie; dar se poate :-).

Astept eventual un mesaj pe adresa de email din semnatura daca ai nevoie de mai multe detalii.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: cadita dus

Mesaj de Gabi Peterca »

Baia are trapa 40x40 si am gasit si o aerisire directa sub chiuveta, pe care initial nu o vazusem. Nu vreau fereastra noua fiindca este f scumpa si nu se justifica la rulota aceasta.
Dus am cumparat unul nou de la Peti.
Oricum, pt informatii!
Anuntul ramane valabil doar fereastra cu tot cu cadru, sh.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Scrie răspuns