Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Silviu Ghete scrie:Nu stiu locatia de la Murighiol, dar trebuie avut grija ca locatii aprobate de ARBDD sunt doar 3, din care doar una este accesibila cu rulota, si anume cea de la Partizani. Cu toate ca este declarata de 3 stele, in aceasta locatie nu veti gasi parcela de 80mp conform legii, ci una de 30mp (6m x 5m), in care nu poti parca masina langa rulota (si, sincer, nici nu stiu unde o poti parca).
Si pana la Partizani ?..tare sunt curios cum se poate ajunge cu rulota fara ca s-o rupi in doua ????!!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ultima data, drumul era destul de bun. A fost consolidat cand s-a incercat scoaterea Rostok-ului. Ce-i drept, n-am fost cu rulota. Oricum, campingul de la Partizani este, de fapt, o curte "modernizata" si botezata camping.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
eu vin din ploiesti,plec in aceasta seara,merg la murghiol pe dig. Va rog sa va completati in ''Panoul utilizatorului'' la rubrica ''Profil'' localitatea din care sunteti, respectiv Ploiesti ! (Vali P)
Deoarece sunt probleme cu locurile de campare în aria rezervaţiei "Delta Dunării" şi a necesitat deplasare în zonă, am întârziat cu propunerile pentru locul de campare şi data întâlnirii Delta 2011, motiv pentru mea culpa.
Cu câteva zile în urmă m-am deplasat în zonă unde erau şi câţiva colegi de la ACCCR (la locul de campare privat unde au avut loc întâlnirile 2010 ale ACCCR şi CLUB RV).
Locul de campare din anii anteriori (2008-2009) a suferit transformări majore (s-a amenajat un cheu consolidat pentru mutarea unui peco plutitor "muşcând" mult din vechile locuri de campare). În plus, în acea zi erau acolo două rulote şi câteva corturi, au fost amendaţi în aceeaşi zi, după care a doua zi au fost evacuaţi cu toţii.
Deci în acel loc camparea nu mai este posibilă.
De la colegii din ACCCR am aflat că întâlnirea lor anuală Delta 2011 are loc în perioada 23-25 septembrie, fiind anunţate peste 40 de echipaje.
În aceste condiţii, forţaţi de împrejurări, vă propun următoarele soluţii:
- loc de campare: Murighiol, terenul privat unde a avu loc întâlnirea de anul trecut Delta 2010;
- data: 30 septembrie - 2 octombrie, cu perioada de rezervă 7-9 octombrie în caz de vreme nefavorabilă (prietenii de anul trecut ştiu de ce!)
- condiţii participare: datorită locurilor limitate cca. 45 locuri în condiţiile în care se ordonează camparea propun admiterea participării doar membrilor cotizanţi
Costul şi utilităţile campării vor fi negociate după ce avem o informaţie despre numărul de echipaje participante (undeva la 25-30 lei/zi/echipaj, posibil cu energie electrică).
Activităţi posibile:
- pescuit sportiv;
- plimbări agrement pe lacuri şi canale cu sau fără masă de prânz;
- excursii Sf. Gheorghe;
- excursii Sulina (la data dplasării mele soţiile colegilor erau plecate la Sulina, au plecat pe la ora 11 şi s-au întors la ora 21);
- vizită oraş Tulcea, acvariu, muzee, împrejurimi zonă;
- activităţi de tabără.
Este bine să ştie fiecare la sosire ce vrea să viziteze pentru a se planifica deplasările cu prestatorii locali, care vor avea loc, probabil marea majoritate, în ziua de sâmbătă.
Programul întâlnirii va fi anunţat din timp.
Rog doritorii să confirme: data sosirii (se poate veni mai devreme), data plecării, nr. persoane, atelaje. Este necesară taxa de acces în rezervaţie care va fi de cca. 15 lei/persoană şi vă vom comunica în timp util modul de achitare.
Vom reveni cu detalii şi informaţii suplimentare pe parcursul discuţiilor, apoi le vom sintetiza într-o postare.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
@ Petrescu Eugen
Doua intrebari:
1. Pt pescuit se plateste vreo taxa? Sau e valabil permisul ANPA ?
2. Taxa de 15lei (pt acces in rezervatie) se plateste si pt copil de 5 ani ? Se calculeaza per/zi pe zi sau pe toata durata sederii ?
@Gabi Peterca ÅŸi nu numai
Răspunsurile la întrebările tale se regăsesc aici: http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php
Este clar că permisul de pescuit eliberat de ANPA nu-i valabil în aria ARBDD.
Nu este clar dacă au sosit noile modele de permise de pescuit sportiv pe care le va elibera ARBDD.
Voi reveni cu precizări.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Laur Stanciu scrie:Delta am vizitat-o de trei ori-nimic interesant-pt.mine,nici peste ca lumea,mare mizerie,noroi,etc.
:D
da...ori unde mergi aceleasi probleme.
mizerie,gunoaie,noroi... nici delta dunarii nu face exceptie...las cai bine si asa...merge si asa...mai rau sa nu fie...
am inteles ca conducerea club rv va pune la dispozitie o anumita suma din care locul camparii va fi curatat,si va fi si loc special amenajat pentru golirea wcului..(.ce face cine nu are wc in rulota ?...)- va fi asigurat si apa potabila cu cistere..si va fi inchiriat si un generator de 80 kilovati pentru asigurarea curentului electric la minimum 60 de unitati..
deci spune o locatie si eu postez fotografii cu gunoaiele specifice locului...
noi totusi ne straduim sa ajungem...