Urmatoarea oprire Amsterdam... Camping Zeeburg foarte aglomerat, adica plin. Toate nationalitatile de turisti, nu mi-a inspirat incredere, conditii nu cred ca din cele mai bune.
La 1 km de camping statia de autobuz care duce la Amsterdam... pret bilet 4,5 euro de pers.
Palatul Regal (Koninklijk Paleis) care domina piata a fost initial folosit ca primarie, iar fatada clasica si sculpturile fine au fost realizate spre a glorifica orasul Amsterdam. Langa Palatul Regal mai puteti vedea Biserica Noua (Nieuwe Kerk), Teatrul Madame Tussaud, Muzeul de Ceara, iar vizavi de piata Monumentul National inchinat eroilor din cel de-al II-lea Razboi Mondial.
La Madame Toussaud se sta cel putin 2 ore la rand... am renuntat.
Aici gasiti ceasuri incepand de la 3000 euro... Am intrat din curiozitate...
Muzeul de istorie.
Piata de flori care se afla pe unul din canale direct pe apa...
Anne Frank House - ascunzătoarea din mijlocul orasului unde Anne Frank se adăpostea pentru a-si scrie faimosul jurnal din perioada celui de-al doilea Razboi Mondial . Aglomeratie mare, am renuntat la vizita...
Cam asa ne-am intors in prima zi din Amsterdam... Cateva detalii despre camping... Camping Uitdam, coordonate N 52° 25' 40" E 5° 4' 26", site
http://www.campinguitdam.nl. Pret 81 euro 3 nopti, locatie cam la 15 km de Amsterdam.