aveti parcate rulotele in fata blocului?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
mirea natalia
Membru forum
13

aveti parcate rulotele in fata blocului?

Mesaj de mirea natalia »

Salutare rulotisti,
Am si eu o curiozitate fata de locul unde va parcati rulotele. Nu ca as vrea sa vi le "vizitez", asa cum am vazut ca s-a intamplat la cativa dintre dvs., ci doar pentru faptul ca noi am fost amendati deoarece am parcat rulota in parcarea publica aferenta blocului unde avem domiciliu. Precizez ca acest lucru se intampla in Rm.Valcea, unde eu am inca domiciliul si un apartament in proprietate, cu toate ca intreaga saptamana stau in Bucuresti, unde am resedinta, deci nu ocup un alt loc de parcare cu autoturismul. Acelasi lucru face si sotul meu, autoturismul lui nu parcheaza permanent la domiciliu, ci foarte rar.
Din scrisorica primita de la draga de Primarie rezulta ca undeva in anul 2006 s-a dat o hotarare de Consiliu Local care ar intrezice parcarea rulotelor, alaturi de alte "utilaje" (asa cum ei se exprima) in mai multe locuri (spatii verzi, trotuare), dar si in parcari.
Prin urmare, am rugamintea, daca s-a mai intamplat si altora acest lucru, sa relatati ce reactie ati avut. V-ati mutat rulota si ati platit amenda sau v-ati razboit cu administratia locala? Aceasta pentru ca eu nu am de gand sa ma dau batuta. Deja am atacat in instanta procesul verbal de contraventie, dar si Hotararea Consiliului Local (ce-i drept pt. mine este usor deoarece lucrez in domeniul juridic) si intentionez sa nu renunt pana cand acea hotarare va fi anulata.
Mi-ar fi de ajutor daca cineva a auzit de astfel de procese si daca ar avea si ceva hotarari favorabile.
Ideea este ca o am parcata acolo de peste un an si nimeni nu a comentat, decat cu ceva timp in urma un vecin "cumsecade" s-a aratat indignat ca noi avem doua masini si o rulota la un singur apartament. Nu mai putea el de grija noastra....
Audi A3 + TEC
matei ionut
Membru forum
14

Re: aveti parcate rulotele in fata blocului?

Mesaj de matei ionut »

Am o cunostiinta care a patit accelasi lucru in Ploiesti si din anumite surse am aflat ca nu o sa se mai permita parcarea rulotelor decat in locuri special amenajate (cum este si in strainatate).
P.S. Daca doriti puteti aduce rulota la mine ( vezi forumul alaturat). O seara buna!
Audi A4 + Gruau plus

0767.313.666

In lumea asta exista doua lucruri infinite: universul si prostia omeneasca.De primul lucru nici macar nu sunt sigur.
mirea natalia
Membru forum
13

Mesaj de mirea natalia »

Multumesc de oferta, stiam ca permiteti parcarea rulotelor la dvs.
Pentru noi nu locul de parcare este o problema, intrucat abvem destule cunostinte care au loc destul, ci ideea in sine, pentru ca practic iti ingradeste dreptul de proprietate. daca as avea un "harb" de masina pe care l-as tine parcat in fata blocului nimeni nu ar avea vreo problema. In schimb, daca am o rulota inscrisa, cu toate actele in regula, pentru care platesc impozite si asigurare si care nu deranjeaza pe nimeni fiind parcata pe ultimul loc din parcare, nefolosit vreodata de nimeni pentru ca presupune manevre greoaie, se gaseste cineva sa comenteze si sa sustina ca stric "peisajul urban". Uf, in ce tara traim ...
Audi A3 + TEC
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

:!: Lucrarea e facuta de Politia locala , comunitara sau cum se mai numesc...Ori aveti un vecin "dragut " care e incomodat de rulota dvs ori a trecut pe acolo un prost care trebuie sa faca planul. Legal rulotele sunt remorci iar legea spune ca este interzisa stationarea remorcilor pe timp de noapte pe carosabil...Daca amenda este mare va sugerez sa faceti contestatie si sa va judecati cu ei. Daca rulota era pe locul platit la ADP al cuiva...se schimba treaba. Daca parcarea este semnalizata regulamentar iar rulota era parcata pur si simplu pe un loc fara a fi pe spatiul verde sau ...ceva de care sa se poata lega ei...va sugerez sa faceti contestatie dar fara a plati amenda... Ca fapt divers , eu am primit 1000Ron amenda pt ca nu am autorizatie de constructie la rulota...asa ca...
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ionita Bogdan scrie::!: eu am primit 1000Ron amenda pt ca nu am autorizatie de constructie la rulota...asa ca...
:shock: autorizatie de constructie!?
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
mirea natalia
Membru forum
13

Mesaj de mirea natalia »

Hai ca e tare faza cu autorizatia de constructie la rulota .... Bineinteles ca am un vecin dragut care numara cate locuri de parcare ocupam noi la bloc. Rulota este stationata in parcarea amenajata de Primarie, aferenta blocului nostru si al celui vecin, unde nu avem locuri platite sau rezervate, practic poate intra orcine. Am facut deja contestatie si eram curioasa daca s-au mai judecat si altii.
Audi A3 + TEC
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Doamne in ce tara de kkt traim!!!???.... Scuzati limbajul folosit dar nu ma pot abtine!
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Domnilor de ce vi se pare ciudata o hotarire a consiliului local din zona dumneavoastra ? Este ceva normal si hotaririle se iau de un consiliu de oameni , oare toti din acel consiliu sunt nebuni???
Si uite un exemplu intimpinat de mine acum ceva ani in urma mi-am montat un aer conditioant la apartament, vecinul de sub mine a mers la primarie si m-a reclamat ca il deranjeaza si ce solutie credeti ca
a fost gasita ca sa nu se mai duca vecinul sa ma reclame? A trebuit sa fac documentatie si sa iau autorizatie de constructie la aerul conditionat asa ca nu trebuie sa va mai mire ceva .
Referitor la intimplarea cu amenda data colegului nostru nu pot sa cred ca s-a dat aceasta sanctiune fara o avertizare prealabila, asa ca este bun de plata si o sa vedeti ca orice contestatie pe care o va face nu va avea cistig de cauza . Poate la Haga.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Si autorizatia de constructie la rulota a fost ceruta in baza HCL!? :lol: .

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

daca nu gresesc,legislatia CE prevede ca este interzisa camparea in anumite localitati unde este specificat,Camparea implica coborirea picioarelor rulotei...e de aprofundat studiul legislatiei....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

"CAMPÁ, campez, vb. I. Intranz. (Rar; despre militari sau turiști) A sta un timp în corturi. – Din fr. camper."
In cazul de fata in rulota.
E vorba de parcarea lor,nu de a locui in ele in acest timp.

Gavriil Stiharul
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

nu exista articol de lege sa interzica parcarea rulotelor,eventual daca este interdictie de parcare exista ptr toate vehiculele,de aceea m-am referit la campare.
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Scrie răspuns