In apropiere de Cimpulung Moldovenesc, in localitatea Fundu Moldovei, intr-o zona deosebit de pitoreasca, este acest camping mic, dar foarte frumos, De Vuurplaats
Campingul are o capacitate de aprox 20 de rulote/ campere. Gazonul exemplar. Grupurile sanitare sint fara cusur, exemplare. Se vede clar ca exista un aer occidental

Patroana olandeza stabilita in mijlocul Bucovinei, deschide in Aprilie si inchide in Octombrie. Campingul este atestat la zi, de toate organizatiile de camping Europene.
Tarifele sint cele prezentate, ramine ca fiecare sa sacalculeze. Cu toate ca am stat aprox 1/2 ora la discutii, nu am pus problema unui discount pt ca e un camping mic
In plus, este f. departe si nu stiu citi vor ajunge si in acest loc. Poate in timp, daca constatam ca ceva membri ai clubului ii vor calca pragul, sa discutam si acest lucru.

Adresa este : Fundu Moldovei 727265 - Strada Principala Nr 130 - Tel: 0230-236019 / 0729-211399 - Coordonate GPS : L 25.41 528 si B 47 53 417 - http://www.vuurplaats.eu

.